2022. 09. 08., Csütörtök, 14:47

Beütött az energiaválság, lezárják a Kapos teljes irodaházát

Szeptember utolsó napjával öt bérlőnek mondták fel a szerződését az Ady Endre utcai irodaházban, mivel a növekvő energiaválság okozta károk csökkentésének érdekében az épület teljes lezárása mellett döntött az üzemeltető.

Teljes lezárásra kerül a Kapos Hotel melletti irodaház szeptember 30-tól - értesítette róla az üzemeltető az irodaházban jelenleg tartózkodó öt bérlőjét. Fontos kiemelni, hogy a lezárás az irodaházat, valamint a 220 négyzetméteres konferenciatermüket érinti, az utcafronti üzleteket, valamint a Kapos Hotelt, az éttermet és a kávézót nem.

Megkeresésünkre az üzemeltető elmondta, hogy természetesen ahogy mindenkit, a Kapos Hotelt is érinti az energiaválság miatt kialakult árrobbanás, ráadásul az energiaszolgáltatókkal kötött szerződéseik az idei évben lejárnak. Az új megegyezések más kondíciókkal, magasabb áron köthetők csak meg, így az épület részleges lezárása mellett döntöttek, de jelenleg további korlátozásokat nem terveznek, és remélik, hogy nem is lesz rá szükség.

Az Ady Endre utcai irodaház lezárásával próbáljuk csökkenteni a terheket, mely még a 200 fős konferenciatermünket érinti, a hotel, a kávézó és az étterem életében nem lesz változás - mondták.

Nem ők az elsők, és valószínűleg nem is az utolsók:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: