2022. 08. 25., Csütörtök, 12:00

Valami történik a Bárány háza táján, újra tányérra kerülhetnek kedvenc fogásaink!

Nagyon úgy tűnik, hogy újra életre kel a belváros egykor népszerű étterme és panziója a Bárány Fogadó, csak már nem a jól ismert eredeti módon és néven.

Viszont sokat nem változtattak az új tulajdonosok, inkább csak kicsit egyszerűsítettek, elegánsabb köntösbe bújtatták a helyet, és

A Bárány névre keresztelték.

Új logót is kapott az egység, megkezdték a Városház utcai épületben is az előkészületeket, hogy minden készen álljon majd az indulásra. A homlokzatról már le is kerültek a régi cégérek, már csak a nyomát látni az egykori Bárány Fogadó és Panzió feliratnak. Az ajtóüvegekre már felkerült az új logó és néhány infó, melyekből arra lehet következtetni, hogy a panzió is újra életre kel majd.

Információink szerint a nyitást szeptemberre szeretnék időzíteni, kizárólag ételkiszállítással indulnak majd, emellett megújultak a szálláshelyek, és a rendezvényhelyszínre is nagyobb hangsúlyt fektetének a jövőben. De ha a legfrissebb hírekre vagytok kíváncsiak felőlük, figyeljétek majd a Facebook oldalukat, addig mi megpróbálunk kideríteni pár dolgot és megígérjük nektek, hogy azonnal beszámolunk a fejleményekről!

Ki szerette az egykori Bárányt?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: