Charlie koncerttel dobja fel a hétfőt a Kossuth téren a Kaposfest!

2022. 08. 11., Csütörtök, 09:00

Charlie koncerttel dobja fel a hétfőt a Kossuth téren a Kaposfest!

Szombaton útjára indul az ország egyik legfontosabb kamarazenei ünnepe Kaposváron a 13. Kaposfest személyében, melyen többek között a világ legkeresettebb csellistája Váradi István, a Kossuth-díjas hegedűművész Baráti Kristóf és a világhírű zongoraművésznő Elisabeth Leonsjaka is fellép majd.

A programok már szombattól pörögnek a város különböző helyszínein, ezekről egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, azóta pedig már tudjuk a részletes eseményeket is, ezeket ITT tudjátok csekkolni.

Ha viszont valaki egy jó kis szabadtéri bulira vágyik, akkor az esemény egyfajta lezárásaképp a szervezők gondoltak rájuk is, hiszen augusztus 15-én érkezik a Kossuth térre Horváth Charlie és Charlie Band! A csapatot kifejezetten szeretik városunkban - gondolva csak a legutóbbi fellépéseik népszerűségére -, így egy tökéletes választás lehet a Kaposfest lezárásának. Charlie a Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművésze hétfőn 21 órától szórakoztatja majd a kaposváriakat városunk főterén. 

Horváth Charlie és a Charlie Band

A koncert belépős lesz, jegyeket viszont még lehet kapni az előadásra a Tourinform irodában, vagy online pedig ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: