2022. 08. 05., péntek, 10:53

Munka után rántott rá a kocsijában, ki akarják toloncolni Ausztráliából

Az ételfutár egy hosszú éjszakai műszak után egy kihalt utcán nyúlt magához saját autójában, amikor egy önkormányzati alkalmazott bekopogott, hogy rossz helyen parkol.

A 26 éves nepáli férfit még 2021-ben érték maszturbáláson Hobartban, Ausztráliában, mikor egy éjszakai műszak után egy kihalt útszakaszon örömködött autójában. A derűből aztán gyorsan ború lett, mikor egy önkormányzati alkalmazott bekopogott az ablakán, hogy figyelmeztesse, rossz helyen parkol. Mikor viszont a férfi meglátta, mit művel az ételfutár a kocsiban azonnal lefagyott, majd távozásra szólította fel.

Elsőre úgy tűnt nem is lesz nagyobb dolog a Jancsiskodásból, ám később mégis elfogták a rendőrök, a tasmaniai közösségi büntetés végrehajtási intézett kockázatértékelése pedig arra jutott, hogy a férfi esetében közepes a bűnismétlés veszélye, ezért most kitoloncolhatják az országból.

Az ausztrál kitoloncolási törvények a világ legszigorúbbjai közé tartoznak, a 2014-es migrációs törvény szigorítása óta mintegy 10 ezer embert toloncoltak ki.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: