2022. 08. 04., Csütörtök, 12:25

Frontális ütközés helyett csak a tükrét vitte le, mégsem állt meg a hibázó autós

Kadarkút és Mike között sodródott át a szembejövő sávba, ahol egy érkező járműnek szerencsére csak a tükrét vitte le, de ettől függetlenül nem állt meg, így most a rendőrség keresi.

Ismeretlen személy egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel július 22-én, 10 óra 30 perc körül a 6616-os számú úton, Kadarkút és Mike között anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr Mike irányába haladva egy jobbra ívelő kanyarban vélhetően áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben, szabályosan közlekedő személyautónak, amelynek következtében utóbbi jármű bal oldali visszapillantó tükre megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: