2022. 08. 03., szerda, 14:19

Óvszerből főzött kotonteától tépnek be az indiai fiatalok

Nálunk a low-budget kábszerek között a ragasztó, a higító, a csavarlaza, vagy a sokszor WD-40-el kevert "biofű" hódít az agytalanító versenyben, de a csóringerek Indiában sem mennek a szomszédhoz ötletért, ha megbutulásról van szó. A legújabb trend náluk most a forróvízbe áztatott, ízesített óvszer.  

Az indiai Durgapurban az elmúlt hetekben teljesen elfogyott az ízesített óvszer, miután az ott élő fiatalok rájöttek, hogy nemcsak a gyereknemzés, hanem a létezés horrorisztikus valósága ellen is védelmet nyújt. Az ízesített óvszert természetesen nem megenni vagy elszopogatni kell a hatás eléréséhez – ebben az esetben talán kibukott volna már a dolog, de ezt most hagyjuk is –, hanem

teafilter módjára forró vízbe kell dobni, aztán a vizet pihentetni pár óráig, és kész is a bódító hatású kotontea

A helyi beszámolók alapján ez regionális szinten tényleg futótűzként terjed, egy fiatal vásárló pedig be is ismerte, hogy azért vásárolja nyakra-főre az ízesített gumit, mert ettől szokott betépni. Az indiai News18-nak egy ottani orvos elmondta, hogy az óvszerekben található aromás anyagok molekulái – amelyek amúgy a tudatmódosítóként használt ragasztóban is megtalálhatók –, hő hatására alkohollá bomlanak le.

Ugyan ezt még nem bizonyították, de valószínű, hogy a gumikban is használt poliuretán a jellemzően fagyállókban használt etilén-glikollá bomlik le, ha az ízesített óvszert vízben felforralják, aztán hat-nyolc órára félrerakják.

Magyarán az indiai fiatalok ízesített óvszerekből főznek fagyállót, ami nagy mennyiségben akár 12 órára is ki tudja ütni az embert.

Ha ezt el tudtad olvasni, valószínűleg állsz olyan értelmi szinten, hogy eszedbe se jusson kipróbálni, ha mégsem, legalább az orvosokra hallgass, akik szerint 

a végeredmény nemcsak függőséget okoz, hanem roncsolja a vesét és a tüdőt, és természetesen a központi idegrendszerre is negatív hatással van.

 

GG!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: