2022. 07. 19., Kedd, 09:37

Nagyon vártuk, végre irány Kapolcs! Pénteken startol el a Művészetek Völgye Fesztivál

Már csak hármat kell aludni! Július 22. és 31. között, ahogy az lenni szokott igazi programdömpinggel vár a Művészetek Völgye Kapolcson, Taliándörögdön és Vigándtpetenden.

2029 programmal, 40 helyszínnel, megszokott Völgyhangulattal, három településen várja idén is a látogatókat az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja.

Indul a visszaszámlálás! Hamarosan elstartol a 31. Művészetek Völgye Kapolcson!

Indul a visszaszámlálás! Hamarosan elstartol a 31. Művészetek Völgye Kapolcson!

2029 programmal, 40 helyszínnel, varázslatos hangulattal, három településen várja idén is a látogatókat az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja!

Sok-sok könnyűzenei koncerttel, irodalmi, színházi, népzenei, komolyzenei és képzőművészeti programmal készültek idén is, így aztán minden korosztály találhat fogára valót: a 30Y, az Anna and The Barbies, az Aurevoir, a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Carson Coma, a Csík zenekar, Dés László, az Elefánt, az Esti Kornél, a hiperkarma, a Margaret Island, a 30 éves Parno Graszt, a Ricsárdgír, a Szabó Balázs Bandája és a Vad Fruttik is. És mivel nem Azahriah a hibás, természetesen ő is fellép akusztik verzióban. 

Varázslatos hangulatban pörög tovább a Művészetek Völgye Fesztivál - VIDEÓ

Varázslatos hangulatban pörög tovább a Művészetek Völgye Fesztivál - VIDEÓ

Pénteken startolt el a 30. jubileumát ünneplő Művészetek Völgye Fesztivál, és bár már félidőnél jár, jó kedvből, zenéből és programokból még mindig nincs hiány. A különleges hangulatú fesztivál még mindig hatalmas embertömeget vonz, és ha eddig még nem mentél volna, akkor mindenképp javasoljuk Kapol

Emellett rengeteg izgalmas, fiatal előadóval találkozhatunk idén, mint az új lemezes Platon Karataev, vagy a Sorbonne Sexual, az újvonalas hazai hip-hop szcénából Beton.Hofi és Dé:Nash erősítik a felhozatalt - nem kérdés, hogy ott a helyünk! Holnap reggelig sorolhatnánk, hogy még mi minden lesz, szóval IDE kattintva szemezgethettek a teljes felhozatallal. 

Akkor ott tali?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: