2022. 07. 11., Hétfő, 14:13

Brékó! Megérkezett a Shop Stop 3 előzetese - VIDEÓ

Kevin Smith saját YouTube-csatornáján tette közzé a Shop-stop harmadik részének kedvcsinálóját, melyben mindenki visszatér, hogy még egyszer megmutassák, kicsiben is lehet maradandót alkotni.

Az idén ősszel mozikba kerülő folytatásban Randalnak rá kell ébrednie, hogy az élet rövid és a fiatalság múlandó, ezért elhatározza, hogy nyomot hagy a világban. Ezt pedig hogyan máshogy is lehetne megoldani, mint egy saját film leforgatásával. Kevin Smith ebben lubickolni fog, hiszen a home videós forgatás igen közel áll hozzá, sőt, már a Zack és Miri pornót forgat is erről szólt, és azt is imádtuk minden közönségességével együtt.

Az első trailerben a franchise két visszatérő alakja, Jay és Néma Bob és nagy szerepet kap. A kedvencünk a záró képsorokban látható jelenet, melyben hőseink egy ukulele méretű gandzsás trombitát szívnak, amihez Jay-nek csak ennyi hozzáfűznivalója van: „Több fű kéne bele!”

Visszatértek! Itt vannak az első képek a Shop Stop 3 forgatásáról

Visszatértek! Itt vannak az első képek a Shop Stop 3 forgatásáról

Az 1994-es első rész után 27 évvel végre elkezdődött a Shop Stop harmadik részének forgatása. Ahogy Kevin Smith ígérte, mindenki visszakapja régi szerepét, ezt a boltban készült kép is bizonyítja. 

Várós!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: