2022. 06. 29., Szerda, 10:08

Már csak három kutyás strand van a Balatonnál

via

Pedig évről évre egyre nagyobb az igény a minőségi kutyás fürdőhelyek iránt.

Ha nyár, akkor Balaton – nem kérdés. Rengeteg család vinné magával szőrös családtagját a nyaralásra, ám a strandra már nem igen vihetik magukkal, hiszen a legtöbb helyen kutyáknak tilos fürdeni. Ebben a forró időszakban pedig mindenki szívesen csobbanna, kis barátink is. Sajnos csak három kutyás strand ad erre lehetőséget: a Balatonföldváron, Fonyódon és Keszthelyen.

Balatonföldvár Kutyabarát Fürdőhelyén a víz hirtelen mélyül, de mindenre gondoltak: a kutyáknak ott külön kialakított rámpa segíti a vízbe jutást. Házirend is van, amire külön érdemes figyelni mindenki érdekében. A fürdőhely kizárólag rendszeresen oltott és féreghajtott kutyával látogatható, ami szintén minden gazdi és társa érdekeit szolgálja. A belépés pedig ingyenes.


Fonyódi Kutyás Strand

Személyes kedvencünk, ám hivatalosan nem strand ezért öltözőt biztos nem találsz, ellenben van belépő, és legalább baráti: diákoknak 300, felnőtteknek és kutyáknak pedig 500 forint, míg a fonyódi lakosoknak ingyenes. Ide reggel 9-től este 7-ig lehet menni pancsolni.
 

Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert

Közel fél hektáron a legnagyobb szeretettel várja a kutyusokat és gazdájukat. Itt aztán minden adott, hogy a család minden tagja jól érezze magát. Szintén kérik az oltásokat, chipet és féreghajtást is. A terület maximálisan gyerek és kutyabarát, szóval bátran ajánljuk mi is. Belépő van, de jelképes: kutyusoknak 200 forint, míg gazdáiknak 300 a pancsi ára. Reggel 9-től este 7-ig lehet is menni csobbanni.

Ti hova jártok?


 


 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: