2022. 05. 18., Szerda, 13:10

Amint szabadult a börtönből, részegen felpofozta volt párját és annak férjét is és rájuk akarta gyújtani a házat

Majd újra becsajozott, akit közös gyermekük születése után rendszeresen bántalmazott, fejét az ajtófélfába csapkodta. 

A vád szerint a vádlottat 2021 júliusában bocsátották feltételesen szabadlábra. A férfi a szabadulását követő másnap ittasan felkereste volt élettársát, mivel találkozni akart gyerekeivel. A terhelt a nővel azonban veszekedett, majd bement udvarukba és a szóváltás során őt és férjét is arcon ütötte.

A vádlottat végül testvére vezette ki a sértetti ingatlanból, de a férfi továbbra is indulatosan viselkedett és közölte a sértettekkel, ha értesítik a rendőrséget, megöli őket és rájuk gyújtja a házukat, majd ugyanezt a fenyegetést pár perc múlva telefonon megismételte.

A vádlottnak a börtön elhagyása után újabb párkapcsolata lett, melyből gyermeke is született. Pár hónap elteltével a vádlott és új élettársa között gyakorivá váltak a veszekedések, amelyek során az erőszakos férfi többször bántalmazta a sértettet, így a fejét hajánál fogva az ajtófélfába ütötte, ököllel és tenyérrel is arcon vágta, karját szorította. A nő a rendszeres verések miatt 2021 decemberében gyermekeivel édesanyjához menekült.

Az ügyészség a Barcsi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Figyelem!
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: