2022. 05. 17., Kedd, 19:33

Száz gyereke lehet az orvosnak, aki nők tucatjait termékenyítette meg tudtuk nélkül

via

Újabb dokumentumfilmmel sokkol a Netflix.

Május elején debütált az Apánk című dokumentumfilm, amely Dr. Donald Cline termékenységi orvos gyomorforgató történetét meséli el. Donald Cline visszaéléseiből 1970 és 1980 között legalább 50 olyan gyermek született, akiknek ő a biológiai apjuk. Szomorú, hogy Cline arra volt hivatott, hogy segítsen a nőkön, de súlyosan visszaélt a helyzettel.

Pályafutása alatt legalább 94 utódot nemzett. Legalább, hiszen újabb és újabb utóddal gyarapszik a lista.

Egy DNS-teszttel indult az egész: biológiai testvérét kereste, és eddig 93-at talált: hát így került napvilágra Donald Cline bicskaforgató története. Donald Cline 2009-ben vonult nyugdíjba, eljárás pedig 2017-ben indult ellene. A nyomozás során felmerült a szexuális erőszak kérdése, Cline-t azonban évekkel korábban nem ítélhették volna el ezzel az indítékkal. A továbbiakban pedig az is kiderült, hogy az orvosnak kétes céljai voltak tevékenységével, miszerint egy árja klánt akart létrehozni. A dokumentumfilmben megszólalnak a családtagok is: gyerekek, anyák és apák életét forgatta fel az orvos ámokfutása. 

15x erőszakoltak meg, és nem is tudtam róla - mondta az egyik anya.

A gyerekek és az anyák fájdalma mellett az apáké sem fogható fel épp ésszel, hiszen mint az kiderült, biológiailag sosem született utódjuk. Egy biztos, Cline történetétől bicska nyílik a zsebedben, pláne amikor kiderül, hogy a jól megérdemelt büntetés sosem érte utol. 

Ha olyat keresel, ami nagyon felidegesít, ez lesz az.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: