2022. 05. 09., Hétfő, 09:20

150 ezerért vásárolt magának egy bedrogozott nőt Dombóváron, hogy prostiként futtassa olaszban - VIDEÓ

Egy férfi azért vásárolt nőt egy másiktól, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa.

Az egyik férfi 2017-től a vele érzelmi kapcsolatba kerülő nőket rávette arra - ha szükséges volt, akkor erőszakkal vagy fenyegetéssel - , hogy prostituáltként pénzt keressenek neki. Az egyik sértettel középiskolában osztálytársak voltak, szerelmi kapcsolat alakult ki közöttük, majd miután az iskolát elvégezték 2017-ben, a lány a vádlotthoz költözött.

Ezután a férfi közölte a barátnőjével, hogy prostiként kell gondoskodnia a megélhetésükről. A lány kezdetben tiltakozott ez ellen, a férfi azonban megfenyegette, megverte őt, aminek hatására beleegyezett abba, hogy örömlányként dolgozzon külföldön

Ezt követően a barátnő 2021 júniusáig - többek között Svájcban - prostituáltként dolgozott, az ott keresett pénzt a férfinak adta. A nő többször tiltakozott a munkája miatt, azonban ilyenkor a férfi megverte, így a lány nem mert ellenkezni. A négy év alatt a férfi közel 4 millió forint jövedelemre tett szert a sértett szexuális tevékenységéből.

Ugyanez a férfi 2018-ban egy közösségi felületen került kapcsolatba egy másik nővel, aki szerelmes lett a férfiba. Egy idő után összeköltöztek, majd miután a pénzük elfogyott, a férfi felszólította ezt a barátnőjét is, hogy külföldre kell mennie prostituáltnak.

A sértett erre nem volt hajlandó, ezért a vádlott őt is bántalmazta. A férfi az együttélésük alatt többször próbálta rábírni a sértettet a külföldi munkára, azonban a nő minden alkalommal nemet mondott, majd a kapcsolatuk megszakadt a vádlott erőszakos magatartása miatt.

2021 márciusában a férfi Dombóváron 150.000 forintért megvásárolt egy kábítószer hatása alatt álló nőt a másik elkövetőtől azért, hogy őt Olaszországban prostituáltként dolgoztassa. A megvásárolt sértettet a férfi a lakására vitte, ahol fogvatartotta, majd a sértettnek azt mondta, hogy csak akkor engedi el, ha az érte adott pénzt kifizeti.

Mivel a nő nem volt hajlandó prostituáltként dolgozni és a vételárat sem fizette vissza, végül a férfi a sértettet elengedte.

A vádlottak többek között emberkereskedelmet és kényszermunkát valósították meg, melynek büntetési tétele 5 – 15 évig terjedő szabadságvesztés.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: