A déli part egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseménye idén 8 helyszínen, több mint 20 balatonlellei, balatonboglári és balatonszemesi vállalkozó összefogásával valósul meg. Kiváló borok, különleges ételek, páratlan természeti környezet. Ez a Kishegyi Kortyok és Falatok, ahol a szervezők ismét a Kishegyet, valamint a környék gasztronómiáját szeretnék közelebbről bemutatni, melyhez kívánni sem lehetne szebb időt.
A Kishegyen működő borászatok éttermekkel és cukrászdákkal karöltve, 8 helyszínen különleges menükkel várják vendégeiket egész nap. A kínálatban megtalálhatóak halak, vadak, régiós ízek és hazai különlegességek is. “A kínálatot igyekszünk minden alkalommal a vendégek igényeihez igazítani, ezért mi idén is begyújtjuk a BBQ szekrényünket, és tüzes-füstös-húsos ételekkel készülünk.” mondta Orsós László, a BL YachtClub séfje.
Több helyszínen egész nap élő zenével, a Kápolna melletti parkolóban több gyerek programmal készülnek a szervezők. A rendezvény szombaton 12 órakor kezdődik, és egészen este 20 óráig várják a vendégeket.