2022. 04. 05., Kedd, 09:32

Amikor annyira menő egy berlini klub, hogy még Elon Muskot is simán elhajtotta a hétvégén

Hiába, nem mindig szól minden a pénzről. Amerikában lehet, hogy minden ajtót kinyit a világ leggazdagabb emberének 302 milliárd dolláros pénztárcája, a Berghaint ez cseppet sem hatotta meg. A beléptetés tekintetében hírhedten öntörvényű és vad orgiáiról is ismert berlini techno klub a hétvégén nemes egyszerűséggel elhajtotta a városban bulizó Elont, aki elég érdekesen reagált az esetre.  

Köztudott, hogy a Tesla fő részvényese nagy techno fan, és ahogy Berlin a stílus európai fellegvára, talán az sem véletlen, hogy Elon itt húzta fel legnagyobb gyárát a kontinensen. A Berghain még a német főváros techno klubjai között is igazi különcnek számít, cikkek tucatjait olvashatjátok például arról, hogyan és milyen outfit-ben lehet a legnagyobb eséllyel bejutni hozzájuk.

Lehet hogy a világ leggazdagabb emberének sem ártott volna átfutnia ezek közül párat hétvégi berlini kiruccanása előtt. A beszámolók szerint megfordult a Sysyphosban és a KitKatClubban is, mielőtt a Berghain felé vette az irányt. Miután szembesült azzal, hogy a drákói szigoráról ismert klub nemes egyszerűséggel megtagadta tőle a belépést, a következőt írta Twitteren:

Eszerint tehát azért nem lépte át a klub küszöbét, mert egy BÉKE felirat virít a klub falán.  Hm.

Később így magyarázta a kommentet:

Béke. Béke? Utálom ezt a szót. Azok akik törődnek a békével (beleértve magamat is), nem kell hallaniuk róla. És akik nem törődnek a békével? Nos...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: