2022. 03. 25., Péntek, 09:48

Szombaton lesz a Föld órája – Csatlakozz te is, kapcsolj ki mindent egy órára!

via

A Föld órája kezdeményezés 2007-ben indult Ausztráliából, 2008-ra már nemzetközivé vált.

Kihívásokkal teli időszakban zajlik az idei Föld órája – a nemzetközi kezdeményezés azért jött létre 16 éve, hogy összehozza az embereket, és közösen tegyünk lépéseket a fenntartható életmód felé. A szimbolikus akció célja mindig az volt, hogy az összefogás erejével pozitív környezeti változásokat érjünk el.

Ezekben a nehéz időkben a 2022-es Föld órája újabb pillanatot teremt a szolidaritásra, valamint arra, hogy vigyázzunk egymásra és közös otthonunkra, a Földre. Hiszen kritikusan fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, ez pedig csak békeidőben lehetséges.

Az akcióhoz egyénileg és településként is lehet csatlakozni a WWF oldalán, eddig ezek a települések csatlakoztak: Balassagyarmat, Balaton, Bejcgyertyános, Bonyhád, Budapest , Debrecen, Dunaújváros, Érd, Gödöllő, Gyód, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Hatvan, Kincsesbánya, Kisvárda , Mosonmagyaróvár, nógrádsipek, Nyíregyháza, Nyírmártonfalva, Örményes, Pécel , Pécs, Pomáz , Ráckeve, Sárszentágota, Szabadkígyós, Szigetmonostor, Tata, Torony, Újkígyós, Vértesboglár és Zalaegerszeg.

Számítunk rád!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: