2022. 03. 18., Péntek, 11:39

VALMAR, Wellhello, Beatrice - Itt vannak az idei Rippl-Rónai Fesztivál első fellépői!

Két év után végre a már megszokott módon rendezhetik meg a város egyik legnagyobb fesztiválját, melyet 2022-ben május 26. és 29. között tartanak 8 helyszínen, szerte a városban.

A fesztiválról péntek délután tartottak sajtótájékoztatót a szervezők a Kossuth téren, ahol bemutatták az idei megmozdulás első részleteit. A tervek szerint megújult keretek között fogunk majd találkozni a Rippl-Rónai Fesztivállal május utolsó hétvégéjén, többek között a Kossuth téri színpad is új nevet és arculatot kap, Petőfi színpadként várva a közönséget.

Idén jobban ráfordulnak a fiatalokra is, kifejezetten őket célzó programokkal is készülnek, többek között a Városligetben is felhúznak majd egy bulihelyszínt, amivel kifejezetten őket szeretnék megszólítani. A fellépők első névsorából is kítűnik ez, hiszen érkezik többek között a Wellhello, ByAlex és a Slepp, VALMAR, Azahriah, BSW, Dzsúdló, Jauri, Andro, Metzker Viki, de érkezik a Honeybeast és a Beatrice is!

A Rippl-Rónai Fesztivál visszatér azon filozófiájához, mely a könnyűzenét, a szórakozást és a gasztronómiát kiegészítve már a magasművészetet is magában foglalja majd, amelyhez kiemelkedő kiállításokkal, és komolyzenei felhozatallal szeretnének hozzájárulni - hangzott el a tájékoztatón.

Mit szóltok hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: