2022. 03. 07., Hétfő, 11:34

ŠKODA ENYAQ iV – Az új teljesen elektromos SUV modell

Elektromos autót használni sok előnnyel jár! Csendesebb, nem szennyezed vele a közvetlen környezetedet, és igen: spórolhatsz is vele. Hiszen számos helyen ingyenes parkolhatsz vele. Adókedvezmények járnak utána, és üzemeltetési költségek is kedvezőbbek a hagyományos társaihoz képest. Mindezt úgy, hogy a ŠKODA ENYAQ iV vezetése minden percben mosolyt csal az arcodra. De milyen is ez az új ŠKODA modell? Az alábbiakban kiderül.

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan ŠKODA modell, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztek. Csakis így tudták elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modell alkossanak, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

Egy ŠKODA, ami ismét hátul hajt, vagy mind a négy keréken

A hátsókerék-meghajtás visszatér ŠKODA-hoz minden előnyével együtt. Jobb tapadás elinduláskor, és sokkal kisebb fordulási kőr. Ezek azonnal feltűnnek az első kormánymozdulat után. A hátsó tengelyre szerelt elektromos motor kiegészülhet egy másikkal, melyet az első tengelyre szerelünk. Így lesz az ENYAQ iV valódi összkerékhajtású SUV, mely gyors tölthetőséggel és nagy hatótávval is dicsekedhet. 

Letisztult és tágas belső tér

ŠKODA ENYAQ iV nem csak kibocsátásmentes működésével, hanem a belső tér környezetbarát anyaghasználatával is figyel a természetre. A konyakszínű ülések pl. újrahasznosított bőrből készülnek, a festésükhöz pedig olyan olívalevelek kivonatát használják, melyeknek egyéb felhasználási lehetősége egyébként nem lenne. A Lodge Design Concept üléseinek 40%-a fenntartható állattartásból származó gyapjú, a fennmaradó 60%-a pedig olyan poliészter, amely újrahasznosított műanyagból készül. 

Meg sem állt a versenyszimulátor, annyian próbáltátok ki magatokat a hétvégén - VIDEÓ

Meg sem állt a versenyszimulátor, annyian próbáltátok ki magatokat a hétvégén - VIDEÓ

Szombaton a Zengő Motorsport Kaposvárra érkezett, és a SPIRIT AUTO Cupra Roadshowjának részeként lehetett egyik brutál versenygépükkel és szimulátorukkal találkozni városunkban. A versenyszimulátor hatalmas sikert aratott, szinte meg sem állt a délelőtt folyamán, annyian próbáltátok ki magatokat pil

Ha felkeltettük az érdeklődését akkor térjen be Kaposváron a SPIRIT AUTO Kft. SKODA márkakereskedésébe az Árpád utca 37-39. szám alatt, vagy hívja a 06 82 529 580-as telefonszámot. www.spiritauto.hu 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: