2022. 03. 05., Szombat, 12:26

Öngyilkos akart lenni egy 20 éves fiatal a Kőröshegyi völgyhídon, a rendőrök akadályozták meg

Péntek délelőtt egy, az M7-es autópálya jobb oldalán, a szalagkorlát mögött sétáló férfit jelentettek a rendőrségnek, akik azonnal a völgyhídhoz siettek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 4-én 11 órakor a Kőrőshegyi völgyhídról érkezett bejelentés, mely szerint az M7-es autópálya jobb oldalán, a szalagkorlát mögött Fonyód irányába gyalogolt egy férfi.

A balatonvilágosi autópályarendőrök percek alatt a helyszínre értek, de hiába kérdezték, a fiatal nem válaszolt az egyenruhásoknak. Lépteit némán szaporázva a hídon átgyalogolt, ahol végül leült. Ekkor okmányait ugyan átadta a rendőröknek, de amikor öngyilkossági szándékáról kérdezték őt, fejével csak igenlően biccentve felelt.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a 20 éves halászteleki lakost a helyszínen megvizsgálták, majd kórházba szállították.

Figyelem!
<span new="" style="font-size: 11.5pt; line-height: 107%; font-family: " times="">Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a&nbsp;<b>116-123</b>&nbsp;ingyenes,&nbsp;<b>lelkielsősegély-számot!</b></span>

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: