2022. 03. 02., Szerda, 11:45

Elfogytak a jelzőink - Egy madárral fajtalankodhatott az egyik népszerű magyar TikTok sztár

via

Dagad a következő hazai TikTok botrány.

Rendkívül felkavaró videók kerültek fel a Twitterre kedd este, amelyeken a találgatások szerint egy népszerű magyar TikTok felhasználó fajtalankodott egy madárral. A két különböző videót a hunhungrytea magyar influenszer hírekkel foglalkozó profil publikálta, akik tényszerűen közölték is, hogy melyik népszerű tartalomgyártóról van szó. A meggyanúsított, több mint 500 ezer követővel rendelkező fiatal férfi minden közösségi média profilján letiltotta a kommentelés lehetőségét, Facebook oldalát pedig törölte. A posztokat közzétevő oldal azóta ismeretlen okból törölte a videókat, de az internet nem felejt, rengeteg más felhasználó átvette már azokat.

Az egyik magyar influenszerekről szóló Reddit csoport felhasználói is azonnal kutatni kezdtek, hogy összekapcsolják, valóban a megvádolt tartalomgyártóról van-e szó.

A felhasználók szerint a videókban látható fürdőszoba megegyezett a férfinál korábban látottakkal, illetve az egyik videóban látszik az arcának alsó fele, így pedig többen ráismertek a TikTok sztárra.

Az egyik videón az látható, amint a férfi a markában egy kismadarat szorítva végez önkielégítést, a másikon pedig még le is köpi, de azt, hogy ezeket kinek küldhette el és miért, nem tudni. Szerda reggelre már ellepték a közösségi oldalakat az ehhez kapcsolódó tartalmak.

A videókat több állatvédő szervezetnek is elküldték, a Szurkolók az állatokért nevű nonprofit szervezet tájékoztatást is adott, hogy már dolgoznak az ügyön:

A szóban forgó férfi meghatározó alakja a magyar TikTok közösségnek, rendszeres vendége a platform díjátadó rendezvényeinek és több márka képviselője is, így ha beigazolódnak a vádak, hatalmas botrányra számíthat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: