Elég magasra emelték azt a lécet - Prémium italokkal tör be Kaposvárra a Tömény Boldogság

2022. 02. 28., Hétfő, 16:42

Elég magasra emelték azt a lécet - Prémium italokkal tör be Kaposvárra a Tömény Boldogság

Szerencsére a legtöbben már nem azokat az időket éljük, mikor a hétvégi kikapcsolódás kimerült pár liter boroskólában, melyhez kisérőnek a legolcsóbb töményet csaptuk, hogy uralmunk alá hajtsuk az egész placcot. A mennyiség helyébe a minőség lépett, a különféle ízvilágok megismerése, a saját toplistánk felállítása akár az aktuális trendek, akár az örök klasszikusok terén. 

Aki pedig szereti a minőséget, és nem reked meg a szupermarketek polcain található kínálatnál, esetleg szeret néha kalandozni ezen a téren, az nincs könnyű helyzetben. Ugyan az interneten már itt-ott hozzá lehet jutni a különleges, prémium italokhoz és különlegességekhez, ám Kaposváron, helyben, mindez nem volt elérhető. Egészen márciusig, ugyanis az Irányi Dániel utcában nyíló Tömény Boldogság épp ezen szeretne most javítani, első ránézésre pedig igencsak komoly felhozatallal. 

Nem vagy ismeretlen vendéglátós körökben Kaposváron, azért a Bier-ka placcok rendre feltűnnek a nagyobb eseményeken. Ez viszont most egy fix pont lesz. Honnan jött ez az ötlet?

Evelin: - Őszintén szólva már elég régóta terveztünk egy ilyen jellegű üzletet Kaposvár belvárosában, ugyan kint a Raktár utcában van egy nagykerünk, de a körülményeket ott nem éreztük teljesen alkalmasnak ahhoz, hogy úgy fogadjuk a vásárlókat ahogy azt mi elterveztük. A véletlen nemrég úgy hozta, hogy betévedtem ide az Irányi Dániel 7-be, szereztem egy telefonszámot és már meg is volt az első lépés. Tényleg a sors akarta így!

És akkor ez most csupán egy átköltözés?

- Nem, azért csavartunk is kicsit a dolgokon, mindenképp azt szerettük volna ha a kínálatunk nagyban eltér a megszokottól, a városban elérhetőtől, leginkább a prémium szeszesitalokra kell itt gondolni de ott A-tól Z-ig, van hatalmas gin, rum, vodka, whisky, sör, bor és pezsgő kínálat.

A prémium vonalat céloztuk meg legfőképp, amely ráadásul folyamatosan alakul, hiszen itt is fontosak lesznek a vásárlóink visszajelzései és igényei. 

Azt mondod, ha most itt hirtelen nem találnék valamit a polcon és jelezném neked, azt te beszereznéd?

- Természetesen, rendelem és pár nap múlva már jöhetsz is érte. Tényleg figyelünk az igényekre, ezt is jelzi az előrendelési lehetőségünk is, amelyet telefonon, e-mailben vagy a Facebookon lehet megtenni szinte bármire, mi pedig már hozzuk is a boltba.

Látom azért a sör vonal is megmaradt.

- Hogy engedhetném el, hiszen a szívem csücske! Mint látod hatalmas választékban sorakoznak a polcokon a kisüzemi sörök, de melléjük jöttek a borok és a prémium pezsgők is, amelyeket biztos sokan keresnek a városban. Ezt is sikerült kicsit megfejelnünk, hisz ha különleges édességekre, csokoládékra, teákra, szörpökre, Harry Potter Mindenízű drazséra vágyik valaki, azokat is megtalálja a polcainkon.

Hatalmas kínálatról van itt szó, ezt gondolom nem hasraütésszerűen állítottátok össze.

- Már az idejét se tudom mióta dolgozunk vendéglátásban, mely során rengeteg emberrel találkozunk, de ez az úgynevezett “radar” máskor se kapcsol ki, így folyamatosan látjuk az igényeket, bármerre is járunk. Emellé még hozzátartozik, hogy mi az egész Dunántúlra szállítunk ki, rengeteg hasonló helyre is, ahonnan szintén gyűjtöttem információkat, mindenki nagyon készségesen segített összeállítani a kínálatot ahogy a beszállítók is adtak tippeket, osztották meg tapasztalataikat.

- Ezért is került kiemelt helyre mint látod a gin szekció, ami hatalmas érdeklődésre tett szert az utóbbi időben, ebből is mindenképp a különlegesebb tételeket szereztük be sőt, még magyar termékeket is tettünk fel a polcra, ha valaki szeretné kipróbálni a hazai gineket is. De mindez igaz az összes szekcióra, törekedtünk a prémium, Kaposváron egyáltalán nem, vagy csak nehezen beszerezhető márkákhoz, termékekhez, különlegességekhez.

Mindezeket hallva futkosnak az ezresek a zsebemben... Árak terén, kaposvári viszonylatban hová kell titeket belőni?

- A legjobb árakon lesznek ezek a termékek elérhetők ami azt jelenti - ahogy az a nyitási akciókban is látszik - hogy verhetetlen árakkal dolgozunk az összes terméket illetően. Tényleg nagyon-nagyon jó áron leszünk, ezeknek a termékeknek a java nem található meg Kaposváron, mindössze a webshopokon, így ezekhez mérten alakítottuk a sajátjainkat is. Ezekhez még hozzájönnek mindig az aktuális akcióink, kéthetente-havonta, de tényleg hangsúlyozom, nem csak ezek lesznek bomba áron. 

Ha nem konkrét céllal érkezünk hozzátok hanem mindössze néhány támponttal akkor a segítségetekkel el tudunk lavírozni a hatalmas kínálat közt, vagy még nem kóstoltátok végig az összeset?

- Természetesen azért az elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően fogunk tudni segíteni minden kérés és körbeírás alapján, ezekben már nagyon profik vagyunk! A söröknél már nagyon sokat tanultunk, hogy milyen igények merülhetnek fel és nyilván ez a szeszesitalokra is vonatkozik. Nagyon szívesen segítünk, nagyon szívesen ajánlunk de kérdésedre a válasz, MÉG nem kóstoltunk végig mindent!

Hát ha ti nem, akkor majd mi! 

Nektek pedig segíthetünk a tesztelésben, hiszen kisorsolunk köztetek ITT egy 10.000 forinos utalványt a Tömény Boldogságba!

Nézzetek be hozzájuk nyitvatartási időben:

Hétfőtől-péntekig

09.00 - 18.00

Szombat

09.00 - 13.00

Kövessétek őket itt az akciókért:

Facebook

Instagram

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: