2022. 02. 07., Hétfő, 13:44

Milliókat fizetnek digitális barátnőkért a kriptopiacon

via

Ha már megint nincs mire költened a pénzed, a kriptopiacon határ a csillagos ég. Nem viccelünk, a legdrágább kép 100 ezer dollárért, közel 31 millió forintért kelt el.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az NFT-k. De mik is ezek? Az NFT az angol non-fungible token szavak rövidítése, aminek nem helyettesíthető token a jelentése. Az NFT kizárólag digitális formában létezik, teljesen egyedi, tehát semmivel nem helyettesíthető lényegében egy NFT olyan, mint a Mona Lisa festmény, egy digitális műtárgy. Mindegyik NFT-nek más az értéke és a népszerűsége.

Most egy új NFT-trend van a láthatáron: pontosabban, az NFT-k, amelyek szeretőkként jelennek meg. Creepy, de így van. A Cryptobros most milliókat fizethet ki saját „barátnőjükért” egy élettelen digitális festmény formájában. Mivel az egyik NFT-barátnőt több mint 100 000 dollárért árulják, a szerencsés felhasználók női arcok széles választékából választhatnak legyenek az „angyalinak” tűnő műalkotások, esetleg „hippire” emlékeztető képek vagy aranyásó ha az tetszik.

És viszik mint a cukrot.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: