2022. 02. 02., Szerda, 10:07

40 tonnás kamionnal részegen cikázott az M7-esen, elvették a jogsiját - Pár óra múlva ugyanúgy ment tovább

A részeg férfit még azelőtt kivonták a forgalomból, mielőtt nagyobb baj történt volna, előállították és elvették a jogsiját de ez sem érdekelte. Pár óra múlva még mindig ittasan visszaült a kamionba, és ment tovább.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 1-jén 8 óra 25 perckor bejelentés érkezett, hogy az M7-es autópálya somogyi szakaszán egy kamionos bizonytalan úttartással, veszélyesen közlekedik. Az autópálya-rendőrök rövidesen a balatonlellei pihenőhelyre kiterelték a nyerges vontató vezetőjét, ahol az igazoltatás során felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja. Az egyenruhások T. Marcellt további mintavételre előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak, vezetői engedélyét azonnali hatállyal bevonták.

Pár órával később a 42 éves sofőr minden mindegy alapon úgy gondolta, nem érdekli, hogy már nincs vezetői engedélye és még ki sem józanodott, kamionjával elindult az M7-es autópályán Letenye irányába. A rendőrök újra elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd ismételt mintavételt követően engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Nem rajta múlt, hogy nem történt nagyobb baj!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: