2022. 01. 28., Péntek, 10:28

Egy évig ingyen élhetsz ebben a felújított szicíliai nyaralóban, ha válaszolsz néhány kérdésre!

Exkluzív ajánlattal állt elő az Airbnb azok számára, akik szeretnének új életet kezdeni egy idilli vidéken, de eddig nem volt meg hozzá a megfelelő anyagi hátterük: egy szerencsés jelentkező most egy évig ingyen élhet egy teljesen felújított szicíliai ingatlanban.

A háromemeletes ingatlan Sambuca di Sicilia településén található, a felújításkor egy modern oázissá alakították át és bámulatos panoráma nyílik az ablakokról a környező hegyekre.

A kiválasztott nyertes egyébként plusz egy főt magával is vihet, tehát párok számára is ideális lehetőséget kínál a pályázat.

Sambuca egyike azon olasz falvaknak, ahol egy euróért lehet ingatlant vásárolni, ezzel próbálják megállítani az elnéptelenedést. Jelenleg mindössze hatezren lakják a kisvárost.

Természetesen némi feladattal is jár a nagy esély, a házigazdának ugyanis vendégeket is kell majd fogadnia az itt töltött egy évben, akik az Airbnb felületén keresztül foglalnak ide szállást a ház egyik szobájába.

A lehetőségre február 18-ig lehet pályázni a cég honlapján. A szicíliai álom valóra váltásához meg kell válaszolni néhány kérdést, és csak 18 év felett lehet regisztrálni. Magyar nézőpontból bökkenőt jelent, hogy bár több tucat országból befogadják a jelentkezéseket, hazán nincs rajta ezen a listán.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: