2022. 01. 27., csütörtök, 14:25

Keresik Somogy legjobb informatika tanárát, várják a támogatókat is

A tavalyi évben hagyományteremtő jelleggel kiírt Modernebb eszközök, modernebb oktatás pályázat folytatásaként az új megmérettetés a 2022-es esztendőben Somogy megye Év Informatika tanára 2022 elnevezéssel kerül megrendezésre.

Az előző évhez hasonlóan idén is várják olyan támogatók jelentkezését, akik névvel vagy anonim módon hozzájárulnak a kiírás sikeréhez. A kezdeményezést 300.000.- Ft-tal kezdték, melyhez várják cégek és magánszemélyek felajánlásait is.  A támogatást felajánló vállalkozások  – a legalább 200.000.- Ft támogatást biztosító cégek kiemelt támogatóként – megjelennek a pályázattal kapcsolatos összes kommunikációs tartalomban, a felajánlásokat pedig EZEN az űrlapon lehet jelezni a szervezők felé.

A tavalyi pályázat keretében összesen 715.000.- Ft értékben vehettek át nyereményeket a győztes iskolák tanárai. Mivel az idei kiírásban már Somogy megye valamennyi általános-és középiskola informatika tanára nevezhet majd, így remélhetőleg a támogatók köre is bővülni fog. A cél, hogy túllépjék a 2021-es támogatási összeget és minimum 1.500.000.- Ft értékben gyűjtsenek össze támogatást annak érdekében, hogy legalább 5 tanárt és az általuk képviselt iskola és informatika tanár is díjazzák.

 
Kinek kell majd mindenképp neveznie?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: