2022. 01. 24., Hétfő, 11:38

Házhoz jön a csirke - Elindult a KFC házhozszállítása Kaposváron

Tavaly októberben nyitotta meg kapuit városunk első KFC étterme a Berzsenyi utcában, azóta pedig csak remélni tudtuk, hogy minél hamarabb beváltják a kiszállításhoz kapcsolódó ígéretüket.

Az ország 78. KFC étterme városunkban már a nyitáskor megígérte, hogy amint lehetségessé válik, Kaposváron is elindul a házhozszállításuk. Nos, ez a pillanat a hétvégén el is érkezett, hiszen a KFC kaposvári kirendeltsége bekerült a Foodpanda kínálatába. A gyorsétteremtől hétfőtől vasárnapig reggel 10-től este fél 10-ig rendelhettek, a kínálat pedig szinte teljesen megegyezik az étteremben fogyasztható termékekkel, kivételt talán csak az üdítők képeznek. A minimum összegre azért figyeljetek, legalább 1990-ért kell tőlük rendelnetek, hogy a futár egyáltalán elinduljon felétek.

Megnyitott a KFC, elesett a környék - Oltári dugók a belvárosban a nyitás óta

Megnyitott a KFC, elesett a környék - Oltári dugók a belvárosban a nyitás óta

Péntek reggel megnyitotta kapuit a város első KFC étterme, mely már kora reggel is hatalmas tömegeket vonzott. Ám a reggeli csúcs meg sem közelítette azt, ami estére a KFC-t érte, hatalmas sorok alakultak ki a környéken nem csak a gyalogosok, de még az autósok körében is, a kocsisor vége egy időre m

Próbáltátok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: