2022. 01. 18., Kedd, 09:38

Ilyen ez a 21. század - Anyatej-fejős videókkal keres havi 4 millió forintot egy anyuka

Ki a furcsább, aki a videókat csinálja vagy aki fizet érte? Szerintünk az utóbbi.

Alice Lovegood tavaly februárban kezdett el OnlyFans-re képeket gyártani, akkor még csak a terhes hasáról posztot, még az arcát is elrejtette. Bármilyen furcsa, nem az ő ötlete volt az anyatejjel kapcsolatos felvételek gyártása: Alice rengeteg üzenetet és kérést kapott azzal kapcsolatban, hogy készítsen a szoptatásról videókat. Áprilisban már teljes munkaidőben készített tartalmat arról, hogyan feji le az anyatejét.

A harmadik baba érkezésével sokkal nagyobb anyagi teher nehezedett ránk. Mindig is egy szexuálisan nyitott ember voltam, így tudtam, hogy létezik terhesség fétis, gondoltam, hogy kereshetnék vele egy kis plusz pénzt - mondta Alice.

Alice követői még a videóknál is többet és furcsábbakat akartak: rengetegen akartak venni az anyatejéből, egyszer 300 fontért (nagyjából 130 ezer forint) adott el 100 ml-t, de ezt a járvány miatt nem találta biztonságosnak, így nem folytatta. Viszont volt olyan követője is, aki 100 000 fontot (majdnem 43 millió forint!) ajánlott, hogy Alice a valóságban szoptassa meg, de ezt visszautasította.

Érdekes.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: