Már szervezik az első magyarországi Squid Game-et, egy halom pénzt lehet vele nyerni

2022. 01. 11., Kedd, 10:19

Már szervezik az első magyarországi Squid Game-et, egy halom pénzt lehet vele nyerni

A tavalyi év egyik legsikeresebb Netflix sorozata már számos országban ihletett valódi "Nyerd meg az életed!" versenyeket, és most Magyarországra is elért az őrület. A márciusban induló kihívásra kifejezetten olyan jelentkezőket várnak, akiknek kilátástalan a helyzetük, és úsznak az adósságokban. A fődíj 25 millió forint!

A szervezők, a "Nyerj egy új életet" Facebook oldal közleménye szerint a játék hasonló lesz mint a Squid Game, azzal az apró különbséggel, hogy itt senki nem fog meghalni.

Ami viszont nagyon is hasonló a sorozathoz, hogy olyan jelentkezőket várnak, akik úsznak az adósságban. A leírásból kiderül még, hogy a játékosoknak három hét alatt minden nap újabb feladatokat kell majd teljesíteniük, ha pedig kiestek, indulhatnak haza.

Az adásokat a játék YouTube csatornáján lehet majd követni, de csak azok láthatják majd őket, akik előfizettek rá.

A játékban 500 játékos fog megküzdeni a fődíjért, ami a kiesett játékosok utáni fejpénzből, személyenként 50 ezer forintból tevődik össze.

Már el is indult a jelentkezés az első "Nyerj egy új életet"-re, további részleteket az alábbi Facebook posztban találtok:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: