2022. 01. 10., Hétfő, 10:07

Kaposvári edző két úszója lett az ország legjobb férfi és női versenyzője

A Magyar Úszó Szövetség a hétvégén a Margitszigeten díjazta a 2021-es esztendő legjobb magyar úszóit, melyben részben kaposvári érdekeltség is volt.

Az év legjobb medencés úszója a férfiak között Milák Kristóf, a nők között pedig Kapás Boglárka lett. A közös bennük, hogy szeptember óta már mindkettejük felkészítéséért a kaposvári szakember, Virth Balázs felel. Balázs 2016 óta dolgozik a világ- és Európa-bajnok Boglárkával, mellette szeptember óta pedig már a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartójának edzője is.

A további díjazottak - Nyíltvízi úszók: Rasovszky Kristóf és Olasz Anna. Paraúszók: Iván Bence és Papp Bianka. Medencés úszók, juniorok: Kós Hubert és Pádár Nikolett. Nyíltvízi úszók, juniorok: Betlehem Dávid és Fábián Bettina. Rajtuk kívül még Hosszú Katinka, Mihályvári-Farkas Viktória, Burián Katalin, Kenderesi Tamás és Szabó Szebasztián, valamint Jakabos Zsuzsanna, Fábián Fanni, Verrasztó Evelyn és Rohács Réka kapott jutalmat.

A kaposvári Virth Balázs lesz Milák Kristóf új edzője

A kaposvári Virth Balázs lesz Milák Kristóf új edzője

A 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, világ- és Európa-bajnoka edzőt váltott, a jövőben pedig a kaposvári Virth Balázzsal dolgozik majd együtt - hozta le az Index.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: