Tetőtől talpig megújult az XL Fittlesz, belestünk a város egyik ikonikus edzőtermébe

2022. 01. 05., Szerda, 09:00

Tetőtől talpig megújult az XL Fittlesz, belestünk a város egyik ikonikus edzőtermébe

Lassan 15 éve nyitotta meg kapuit a Sávház mögötti épületben mintegy 1500 négyzetméteren az XL Fittlesz, amely nemrégiben új gazdára talált, akinek nem titkolt célja, hogy újra a régi magasságokba emelkedhessen Kaposvár egyik ikonikus edzőterme. A felújítások a tavalyi év végén befejeződtek, január elseje óta így már egy felpimpelt épületben várják a régi-új vendégeket, és mivel régen mi is rendszeres vendégek voltunk az XL-ben kötelességünknek éreztük, hogy szemügyre vegyük a változásokat. Edzeni ugyan még nem edzettünk /elég nekünk ha száraz januárt tartunk/ de azért leskelődtünk rendesen.

Hetek óta szórtak el információmorzsákat az XL közösségi felületein a felújításokról, néhány képről már le lehetett venni, hogy alapos ráncfelvarrást kap az edzőterem. Ám mivel tisztában voltunk azzal, hogy hatalmas területről van szó rengeteg teremmel, fallabda pályákkal, szaunákkal és három emelettel, kíváncsiak voltunk, hogy mindezekből mennyi került sorra a felújítás során.

Meglepődve konstatáltuk, hogy tényleg mindenre figyeltek.

Már egyből a belépéskor egy teljesen más előtér fogad minket, a fogadópult átkerült, kiépítettek egy új beléptetőrendszert és a letisztult szürke-türkizkék kombinációja lett az uralkodó - ahogy az egész teremben is ezzel találkozni - ami igen letisztultra sikerült. A lenti hatalmas, 130 négyzetméteres aerobik termen is csinosítottak kicsit, a csoportos órák itt is folyamatosan érik egymást már kora délutántól kezdődően.

Az emelet további három termében /funkcionális terem, kisterem, spinning terem/ új gépek és szintén felújított környezet várja a csoportos órák szerelmeseit, legyen szó akár a spinning, kardio, kangoo, HIIT, gymstick, zumba, westep, aerobic vagy hot-iron órákról. Itt fontos kiemelni, hogy a csoportos órák száma és rendszeressége biztosan gyarapodni fog, függően az érdeklődők és résztvevők számától, érdemes figyelni ezek miatt a Facebook oldalukat.

A legfelső szint hatalmas küzdőterén volt azért mit újítani, természetesen itt is dominálnak az új színek, teljesen új a burkolat de a legfontosabb természetesen a konditermek lelke, a gépek. Ezek egytől egyig fel lettek újítva, teljesen új borítást, szövetet, huzalozást kaptak, érkeztek új súlyok és tárcsák sőt, találni bőven új gépeket is a területen. A cardio részleg nyolc új futógépet, két elliptikus trénert és két evezőgépet kapott, de érkeztek lépcsőzők és megújultak a biciklik is.

Korábban voltak panaszok a termek szellőzésére, ezért a teljes szellőzőrendszert felújította a csapat, valamint a zuhanyzók is megkapták a maguk ráncfelvarrását, a szekrények pedig a szükséges javításokat, de hamarosan elkészül a gyerekjátszó részleg és lesz masszázsra is lehetőség. A személyi edzők és csoportos edzők közül is sokan maradtak, így a régi vendégek is találkozhatnak ismerős arcokkal, ha megnéznék maguknak élőben, hogy miként sikerült az XL Fittlesz felújítása.

Nyitási akcióként úgy döntöttek, hogy az infra és finn szaunát a bérletesek ingyen használhatják, de természetesen a bérlet és belépőakciók is élnek, ezeket ITT találjátok.

Ha már ott voltunk, jó szokásunkhoz híven szereztünk belépőket is, ezekért ITT játszhattok!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 06.00-22.00-ig

Szombat-Vasárnap 08.00-20.00-ig

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: