2022. 01. 04., Kedd, 13:08

A Maneskin a főszereplője a milánói Largo la Foppa megaművészeti falának

via

És miért pont a Maneskin? A római utcazenekar rövid idő alatt egészen Európa zenei trónjáig menetelt, azóta is hatalmas siker övezi, nem meglepő hát, hogy a Gucci is felfigyelt rájuk. A Maneskin a közösségi média hype-nak köszönhetően mára már igazi ikonná vált, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint ez hatalmas falfestmény Milánóban. 

Ki ne ismerné az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét? Az olasz együttes jött, látott és mindent vitt, gyakorlatilag pár nap alatt világsztárok lettek. Most pedig egy 176 négyzetméteres városi vászon falait díszíti a Maneskin, a Maison századik évfordulója évében először bemutatott Aria kollekció legikonikusabb ruhadarabjait és kiegészítőit viselve.

A Gucci Artwalls öt városban, Hong-Kongban, Sanghajban, Londonban, New Yorkban és Milánóban mutatkozik be. Az alkotások pedig mindig az aktuális trendeknek megfelelően alakulnak, korábban például The North Face x Gucci kollaboráltak. Érdemes figyelgetni, mert bár a képek folyamatosan változnak, de mindig hozzák a hűhafaktort, mi legalábbis nagyon imádjuk mindig. 

Eszméletlen lett most is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: