2021. 12. 02., csütörtök, 10:01

Most kiderül milyen zenei éved volt - Kijött a Spotify idei személyre szabott évösszefoglalója

Idén valamivel kreatívabb volt a csapat, amely a 2021-es egyedi zenei összefoglalót alkotta, hiszen ezúttal találhatunk benne érdekességeket és újdonságokat is.

A legnépszerűbb zenei streamer a Spotify már évek óta elkészíti az év utolsó hónapjában az összes felhasználójának egyedi, személyre szabott zenei összefoglalóját. Ebből kiderül, mennyi időt töltöttünk a platformon zenehallgatással, mely előadók és zenék voltak a kedvenceink és rendre egy 100-as listát is összeraknak kedvenceinkből, hogy kicsit visszatekinthessünk a mögöttünk álló évre.

Nos az idei évben is menetrendszerűen elkészült az összefoglaló, de a felsoroltakon kívül kerültek még bele új, izgalmas dolgok is. Az, hogy pontosan hány percet töltöttél náluk zenehallgatással már önmagában érdekes lehet, de jót lehet azon is mosolyogni, hogy melyik dalt hallgattad meg a legtöbbször és hányszor (nekünk 84 alkalommal sikerült ugyanazt a zenét végighallgatnunk).

 

 

A TOP 5 kedvenc zenénk, előadónk és műfajunk is lelepleződik, az, hogy hány különböző előadót hallgattunk és a kedvencünk slágereit hány percig dübörögtettük. Az egyik legérdekesebb újdonság a zenei auránk fül, amelyet a legtöbbet hallgatott zenéink stílusából tippel így lehet pl. motiváció, vágyakozó, magabiztos, merész stb. Van egy apró igaz-hamis rész is, amikor két igaz állítás és egy hamis közül kell kitalálni az utóbbit.

 

A saját listádat EZEN a linken tudod megnézni, kommentben jöhetnek az eredmények!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: