Dj szettel megbolondított karácsonyi lemezbazárt szerveznek Kaposváron

2021. 12. 02., csütörtök, 11:47

Dj szettel megbolondított karácsonyi lemezbazárt szerveznek Kaposváron

December 12-ére került meghirdetésre a lemezvásár, ahova nemcsak a gyűjtöket, hanem a lemezekben kreatív dekorációt látó érdeklődőket is szeretettel várják.

A bakelit lemez reneszánszát éli, hiszen a digitális zenehallgatás mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a fizikai formátumokra is. A jobb, minőségibb hangzás mellett, maga zene "megfoghatósága" is fontos a gyűjtők, zeneszeretők számára. A Karácsonyi Lemezbazárban megtalálja mindenki a magának valót, hiszen több mint 1000 lemez között lehet majd turkálni.

Minden stílus képviselteti magát hazai és külföldi vonatkozásban egyaránt: disco, pop, rock, komolyzene, népzene, funky, hip-hop, shynt pop, és az elektronikus zenék teljes felhozatala

 

több mint 1000 lemez közül válogathattok

 

Azokat is várják, akik csak dekorációnak szeretnének egy bakelit lemezt, hiszen baromi jól néznek ki a falon, vagy akár a karácsonyfán. 

 

Falidekorációnak sem utolsók a bakelit lemezek

 

Az eseményre 2021. december 12.-én 14:00 - 18:00 között kerül sor az E-caféban (Csiky Gergely színházzal szemben). A korongok közötti böngészést Mikrostar DJ szettje teszi hangulatossá, természetesen a lemezjátszókat beizzítva. Belehallgatásra is van lehetőség, és akár egy finom kávét is ihattok közben!
 

Facebook esemény

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: