2021. 11. 22., Hétfő, 11:01

Megjelent Magyarország első pénisztérképe, nem is állunk rosszul Somogyban

A "kinek mekkora?" már egész kiskortól foglalkoztatja a férfitársadalmat, nem csoda hát, hogy felrobbantotta a netet az a Reddit fórumon terjedő, meglehetősen kétes forrásból származó pénisztérkép, mely megyékre bontva mutatja be a magyar férfiak átlagos péniszméretét. 

Nem kell rögtön tényként kezelni a látottakat, maga a kép több sebből is vérzik (pl. az Országos Andrológiai Kongresszus nem a 28. hanem csak a 14. alkalomnál tart) viszont mindettől függetlenül az internet népe elképesztő érdeklődést mutat az adatok iránt. Ha hitelt adnánk a statisztika valódiságának - mely a leírás szerint 5719 fő vizsgálatával készült -, büszkék lehetünk Somogyban, hiszen a 16, 07 cm-es mérettel az országos átlag fölött vagyunk. 

Első helyen a borsodiak végeztek 16,89 centivel, Pest megye azonban csúnyán leszerepelt 13, 52 centijével. Kitekintve az országból elmondható, hogy világviszonylatban Magyarország egész előkelő helyet foglal el a pénisz-világtérképen, Bolívia és Jamaica között a nyolcadik helyen kígyóznak a magyar falloszok, a térkép szerinti 16,5 cm-es mérettel, miközben a világszintű átlag 14 centi körül van. A legnagyobb pénisszel egyébként a kongóiak büszkélkedhetnek a maguk 18 cm-ével.

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy férfiak vagy nők végezték-e a méréseket, esetleg bemondás alapján rögzítették a sikamlós adatokat, hiszen ez erősen torzíthatja az eredményt...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: