2021. 11. 19., péntek, 12:39

Bestiális gyermekbántalmazás Kaposváron - Idegesítette 6 hónapos kisbabájának sírása, betörte a koponyáját

Bestiális tettről adott hírt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság: egy kaposvári férfi úgy megverte féléves kisbabáját, hogy annak eltört a koponyacsontja.

Idegesítette a féléves csecsemő sírása, ököllel kezdte ütni

Egy 25 éves kaposvári férfi november 11-én napközben otthonában tartózkodott élettársával és a 6 és fél hónapos kisbabájukkal.

Miközben az anya magukra hagyta őket, hogy tápszert készítsen, a gyermek sírására annyira felidegesedett a pihenni vágyó férfi, hogy ököllel többször is megütötte a csecsemőt

Az anya sem volt különb

Az időközben visszaérkező anya a bántalmazást maga is látta, de a gyermeket ennek ellenére is csak napokkal később vitte orvoshoz. A vizsgálat során kiderült, hogy a babának súlyos sérülései vannak, eltörött a koponyacsontja.

Nem ez volt az első eset

A nyomozás során a kaposvári rendőrök megállapították, hogy nem ez volt az első ilyen bántalmazás. Három hónappal korábban egyszer már megütötte az apa a gyermeket, de a 25 éves nő ekkor - a csecsemő látható sérülése ellenére - sem fordult orvoshoz.

A vád: súlyos testi sértés

A rendőrök november 18-án kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt mindkét szülőt kihallgatták. Az apát továbbá súlyos testi sértés bűntett elkövetésével is gyanúsítják.

 

B. Tibort őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. P. Klaudiával szemben szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: