Segítsetek, hogy segíthessünk! - Indul a Nagy Kaposvári Összefogás 2021

2021. 11. 18., csütörtök, 14:23

Segítsetek, hogy segíthessünk! - Indul a Nagy Kaposvári Összefogás 2021

Immár hatodik alkalommal indítjuk útnak nagy sikerű adománygyűjtő akciónkat, melynek célja, hogy rászoruló kaposvári családok életét könnyítsük meg, és gyermekek karácsonyát aranyozzuk be az ünnepek közeledtével. 

A Nagy Kaposvári Összefogás célja

Kitűzött célunk, hogy érdemben tudjunk segíteni rászoruló kaposvári családok közvetlen segítésével. Az akcióban befolyt összegből a számukra legfontosabb dolgokat vásároljuk majd meg, melyeket karácsonykor házhoz is viszünk nekik. Idén úgy döntöttünk nem csak családokon, de egy rászoruló óvodán vagy bölcsődén is segíteni fogunk legjobb tudásunk szerint!

Hogy segít ez a kampány a családokon?

Számtalan olyan dolog van, ami hosszabb távon is segítség lehet ezeknek a családoknak, ezért a pénzadományok mellett tárgyi adományokat is várunk a kampány során, egészen december 15-ig. Hogy leginkább mire van szükségük, az az őket bemutató videókból hamarosan kiderül. Emellett a befolyt összegből olyan dolgokat vásárolunk, amiket nem sikerült a kampány során beszerezni.

Minden évben elsöprő sikere volt az akciónak

2016-ban és 2017-ben egymillió, 2018-ban és 2019-ben már közel 1.5 millió forintot meghaladó összeget és tárgybeli adományt sikerült gyűjtenünk a segítségetekkel, így a családok minden általuk megnevezett dolgot megkaptak karácsonyra. Tavaly ugyan a járványidőszak megnehezítette a dolgunkat, így a gyűjtés és a kiszállítás is bonyolultabbá vált, de mégis bearanyoztuk egy óvoda apróságainak karácsonyát, és a külvilágtól elzárt idősebb kaposvári polgárok részére is juttattunk el adományokat. Köszönjük a nevükben is még egyszer!

 

2020-ban a Surján-Völgyi Mesevár Óvoda apróságainak vittünk megannyi új játékot

Mi alapján választjuk ki a családokat?

Ahogy az elmúlt években már többször, úgy idén is a ti ajánlásaitokat is figyelembe véve választottuk ki, hogy mely családokat és intézményt támogatjuk.  Ez a procedúra már lezajlott, hamarosan jobban bemutatjuk nektek a családokat, elmeséljük történetüket, elmondjuk mire volna szükségük és miként lehet rajtuk segíteni.

Ki támogathatja az összefogást?

Természetesen bárki, de a magánszemélyeken kívül számítunk cégek támogatására is, hogy minél több pénz gyűljön abba a bizonyos kalapba. Várunk továbbá olyan csapatok, közszereplők, egyesületek jelentkezését, ajánlását is, akik a közösségi felületeiken megjelentetnék adománygyűjtési akciónkat (posztolnának egy képet a karkötőkkel stb.), támogatva, népszerűsítve, még több emberhez eljuttatva így az összefogást.

 

2019-ben a Jutai úti ovi apróságait leptük meg egy teherautónyi játékkal

Mivel támogathatom az összefogást?

Bármekkora összeg hatalmas segítség lehet, mint tudni illik, sok kicsi sokra megy! Az összefogás során természetesen mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbbet segíthessünk a családokon, de ehhez szükség van arra, hogy minél több kaposvári fogjon össze a jó cél érdekében!

 

Ha utalni szeretnél, azt is megteheted, bármekkora összeggel támogathatod az összefogást az alábbi számlaszámon: 


74nullanulla.hu Alapítvány / 11600006-00000000-84023506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

 

Az alkalomra készült ajándék karkötők 1000 forint adományt jelképeznek, azonban ha van rá lehetőséged, ennél nagyobb összegű felajánlásokat is tehetsz. A karkötőket megvásárolhatod az árusító helyeken, ezeknek a listáját hamarosan közöljük. Ha szeretnél a te üzletedben is árusítani ilyen karszalagokat, jelezd felénk a 74nullanulla@gmail.com címen! 

 

A karkötők jelzik, hogy Te is segítettél az összefogásban

 

Segítsetek, hogy segíthessünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: