2021. 11. 17., szerda, 09:59

Megkezdik nemzetközi szereplésüket a Diamant lányok, hétvégén pedig a listavezető érkezik

Sűrű a program női röplabdacsapatunknál, míg szerdán még Izraelben a Challenge-kupában lesznek érdekeltek, addig szombaton már a listavezető Békéscsabát fogadják a Kaposvár Arénában.

Tavalyi szereplésével ismét kiharcolta az 1. MCM-Diamant a nemzetközi szereplést, idén is a Challenge-kupában mérhetik össze erejüket a kontinens legjobb csapataival. Vincent Lacombe tanítványai az izraeli Maccabi Hadera együttesét kapták az első fordulóban, akikkel magyar idő szerint 16.15-kor csapnak majd össze. A legjobb tizenhat közé jutás két mérkőzésen dől el, a visszavágót már Kaposváron rendezik november 23-án 18 órától.

Elképesztő bravúr! A legjobb négy közé verekedte be magát a Diamant

Elképesztő bravúr! A legjobb négy közé verekedte be magát a Diamant

A tegnapi történelmi győzelmet most megfejelte csapatunk, és a Nitra legyőzésével a Challenge Kupa legjobb négy csapata közé kerültek a lányok!

Ám a további program sem ígérkezik könnyebbnek, szombaton már hazai pályán fogadják az Extraliga egyik legerősebb csapatát, a jelenlegi listavezető Békéscsabát. Ezt a mérkőzést 18 órától tartják a Kaposvár Arénában, ahol majd minden buzdításra szükség lesz a kaposvári közönségtől.

Hengerelt a Diamant, simán vertük a Diósgyőrt - GALÉRIA

Hengerelt a Diamant, simán vertük a Diósgyőrt - GALÉRIA

Magabiztos teljesítményt tett le az asztalra péntek este hazai pályán az 1. MCM Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. A csajok három szett alatt elintézték a DVTK csapatát, második győzelmüket aratva így az idei szezonban. Folytatás jövő szombaton a fővárosban.

Gyerünk csajok!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: