2021. 11. 11., Csütörtök, 10:52

Elfogyott a lendület, akadozik a Foodpanda kiszállítása Kaposváron

Keresztbe tehetett nekik a Wolt?

Több olvasónk is jelezte, valamint sajnos saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy sajnos akadozik a napokban az egykori Netpincér, mai nevén Foodpanda szolgáltatása Kaposváron. Többen is arról panaszkodtak, hogy sorra mondják le a rendeléseiket, viszont egybehangzók a vélemények arról, hogy mindezt szépen kezelik, van, mikor telefonon bocsánatot is kérnek, de mindig azonnal visszautalják az összeget és ajándékkupont is mellékelnek sőt, az egyik esetben még a lemondott rendelés is beesett.

Szerdán egy óra körül rendeltem némi harapnivalót a mekiből, ami igaz, hogy csak két utcára van a lakásomtól, de betegeskedem, ezért inkább a Foodpanda kiszállítását választottam, mert mindig kihozták 10-15 perc alatt a rendelést. Most viszont egy óra múlva sem történt előrelépés az alkalmazásban, csak azt írta, hogy készítik a rendelésem, majd csörgött a telefonom, és egy kollégájuk jelezte, hogy nagyon sajnálják, de nem tudják teljesíteni a kiszállítást. A hölgy kedves volt, ezerszer bocsánatot kért, azonnal visszautalta a pénzt és kaptam egy 3 ezer forintos kupont is. A poén az egészben az volt, hogy ezt követően 15 perc múlva a futár is beállított a rendelésemmel, úgyhogy éhen se maradtam! - áll az egyik olvasói üzenetben.

Mi a Noszlopy utcai Lepényestől szerettünk volna rendelni, de bár nyitvatartási idő volt, nem volt elérhető a felületük. Fel is hívtuk őket, hogy mi történt, miért vannak zárva mi a gond és jelezték hogy nem, csak egyszerűen nincs elég futár a Foodpandánál jelenleg, így nem tudnak azon a felületen fogadni rendeléseket - mesélte egy másik olvasónk.

Mi is rápróbáltunk a minap, ha már az ételrendelés nem ment, megnéztük mi történik, ha az egyik üzletből rendelünk termékeket. Mi is a fentebbi problémákkal találkoztunk, ugyan a rendelést elfogadták, majd nagyjából egy fél órát pörgött a “Készítjük rendelésed felirat” ezt követően kiírták, hogy törölt rendelés. A pénzt visszautalták, kaptunk mi is egy 3000 forintos kupont, és bár akármennyire reménykedtünk, hogy ezen felül hozzánk is betoppan a futár később, mindez nem történt meg.

Azt sajnos nem tudni, hogy a probléma csak átmeneti, vagy a következő napokban még sok ilyennel fogunk találkozni, egy biztos, hogy már rengeteg olyan hirdetéssel találkozunk, melyben a Foodpanda futárokat toboroz Kaposváron. Viszont nem lesz egyszerű dolguk, a városban több helyen is keresnek futárokat, többek között az egyik legnagyobb konkurenciájuk, a november 17-én Kaposváron elinduló Wolt is.

Tapasztalatok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: