2021. 11. 09., kedd, 09:19

12 éves nevelt lányát molesztálta a somogyi pedofil

A negyvenes éveiben járó férfi nevelt lánya molesztálásával, illetve élettársa és gyermekei bántalmazásával tartotta terrorban a családját.

Éveken keresztül molesztálta a kislányt

A férfi 2018-ban kezdett el szexuálisan közeledni élettársa előző kapcsolatából született 12 éves kislányához. A vádlott magatartása idővel egyre gátlástalanabbá és erőszakosabbá vált, míg

végül 2020 nyarán bántalmazással, illetve életveszélyes fenyegetésekkel arra kényszerítette a kiskorú sértettet, hogy kielégítse őt. Ezután fél éven keresztül napi szinten kényszerítette szexuális cselekményre a megfélemlített kislányt, akit a történtek után rendszeresen meg is fenyegetett azért, hogy arról ne merjen beszámolni senkinek

 

Az egész családot terrorban tartotta

A férfi a szexuális erőszakon kívül is terrorban tartotta a családját, melynek során nemcsak a kiskorú sértettet és élettársát, hanem élettársával közös kiskorú gyermekeit is rendszeresen bántalmazta, ráadásul úgy, hogy kiskorú sértettek szemtanúi voltak annak, ahogy az édesanyjukkal, illetve testvéreikkel bánik.

A gyermekvédelem értesítette a nyomozókat

A történtek végül 2021 elején a gyermekvédelmi jelzőrendszeren keresztül jutott a barcsi nyomozók tudtára, akik őrizetbe vették a férfit, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában fegyházbüntetés, közügyektől eltiltás és a tizennyolcadik életévét be nem töltött személyekkel összefüggő valamennyi foglalkozástól eltiltás kiszabására, valamint a kiskorú sértettek vonatkozásában fennálló szülői felügyeleti jogának megszüntetésére tett indítványt.

Figyelem!
Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: