2021. 11. 01., Hétfő, 19:48

Novemberi Netflix ajánló – Stand-up comedy, akció és karácsony a terítéken

via

Novemberben sem maradunk új filmet nélkül, a Netflix már sorakoztatja a karácsonyi alkotásokat.

Karácsonyi cserebere 3. (The Princess Switch) – 11.18.

Kevin nélkül nincs karácsony, de úgy néz ki már Vanessa Hudgens nélkül sem. A színésznő harmadik alkalommal szerepel a Karácsonyi csereberében, amelyben 3 szereplőt személyesít majd meg: Stacy, Margaret és Fiona karaktereit személyesíti meg.

Heten az emberkereskedők markában (7 prisoners) – 11.11.

A brazil filmdrámát a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be, ahol sikernek örvendett. A cselekményben a 18 éves Mateus elhagyja a vidéket, hogy munkát keressen egy Sao Paulo-i roncstelepen, ahol vele együtt pár fiú egy modern rabszolgasághoz hasonlító munkarendszer áldozatává válik. Mateus arra kényszerítik, hogy válasszon: inkább annak az embernek dolgozik, aki rabszolgaságba ejtette, vagy a saját és családja jövőjét kockáztatja.

Megsebezve (Bruised) – 11.24.

A film főszereplője Halle Berry, ráadásul még ő is rendezte. A filmet ugyan 2020-ban készült, amelyet a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál mutattak be. A dráma a sportról szól, hiszen Jackie Justice MMA-harcos évekkel sportkarrierje után egy felajánlást kap, hogy megküzdjön a legjobb MMA-harcossal egy nem jóváhagyott összecsapásban, eközben viszont 6 éves fia váratlanul visszatér, akit még csecsemőként adott örökbe.

Carlos Ballarta: A hamis próféta – 11.18

Carlos Ballarta, a mexikói humorista egy stand-up comedyvel tér vissza, illetve a tipikus fekete humorával, most pedig az egyházra és a latin-amerikai kultúrára fekszik rá és állítja célkeresztbe.

A karácsonyi kastély (A Castle for Christmas) – 11.26.

Brooke Shields és Cary Elwes gondoskodik a romantikáról az ünnepi szezonban. Brooke a filmben egy híres amerikai írót, Sophie-t alakítja, aki Skóciába utazik, ahol várat akar vásárolni. Sophie megtalálja álmai kastélyát, ahol találkozik a tulajdonossal Myles-szal, aki nem hajlandó külföldinek eladni a kastélyt. Megpróbálnak kompromisszumot kötni egymással, de ez óriási kihívásnak bizonyul.

Ezek mellet pedig olyan új sorozatok lépnek színre, mint a japán anime adaptáció, vagyis a Cowboy Bebop, a Csokoládéiskola, illetve az Új világ – Üdv a paradicsomban. A Narcos Mexikó is új évaddal jelentkezik és jön a Riverdale hatodik évadja is.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: