Hétfőn megnyitja első saját éttermét Kaposváron a Paradiso

2021. 10. 22., Péntek, 12:22

Hétfőn megnyitja első saját éttermét Kaposváron a Paradiso

Kaposvár egyik legrégebbi pizzériája, a több címen is vendégeskedő - Rákóczi tér, Füredi út, Füredi úti csomópont - Paradiso egy év híján 20 éve látja el pizzáival az éhes helyieket. Ez idő alatt rengeteg törzsvendéget állítottak maguk mellé, régi álmuk azonban mostanra öltött testet: megnyitották első saját éttermüket a Tüskevár városrész központjában, a Frankel Leó utca 1. alatt.

Bár az évek alatt sok vendégünket személyesen is megismertük, mindig szerettünk volna egy olyan saját kis éttermet, ahol személyesen találkozhatunk velük, és ahol mi magunk tehetjük eléjük a tányérjainkat.

- meséli Norbi, az üzletvezető.

A Paradisot ugyan sokan pizzériaként ismerik, étlapjukon az olasz tészta klasszikusokon kívül tényleg minden megtalálható, ami lehetőséget ad a hagyományos éttermi tálalás kreatív megvalósítására

előételek, levesek, rizottók, egytálételek, frissensültek, halas-sertés-csirkés-marhás fogások, saláták, többszemélyes tálak, desszertek formájában.

A percek alatt bárhonnét megközelíthető és ingyenes parkolóval körbevett éttermet a jó értelemben vett egyszerűség jellemzi, ami a fiatalos elemekkel együtt igazán otthonos, barátságos hangulatot kelt a látogatóban. 

Ahhoz képest, hogy ezidáig a kiszállításra és elvitelre fókuszáltak, meglepően stílusosak a tányéron érkező fogások, ami különösen szimpatikus benyomást kelt, ha rápillantunk az árakra. A legtöbb étel 1700 Ft körül mozog, és sem a köretek, sem az italárak nincsenek az egekben

Apropó, italok! Érdemes kiemelni, hogy a szeszes italok széles minőségi repertoárja mellett a negyedévente frissülő borsor a Borhálótól érkezik, így biztosak lehetünk benne, hogy mind az üveges, mind a folyóborok a hazai paletta jobbik feléről valók, de sörből is kínálnak jópárat a népszerű kézműves márkák közül.

Ha egy rövid időre magatok mögött hagynátok a belvárost, és elbújnátok kicsit egy otthonos kis étteremben, jó szívvel ajánljuk október 25-től a Paradisot!

Nyitvatartás:

H-P: 10-22

Sz-V: 11:30-22

Kiszállítás:

H-V: 10-22

Rendelés és asztalfoglalás:

82/420-320

Facebook, Web

Bankkártyát és minden egyéb kártyát elfogadnak!

3 szerencsés páros vacsorát nyerhet hozzájuk játékunkon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: