Olé! Több mint egy év után új és nagyobb helyszínen rebootol a DZSEM!

2021. 10. 19., kedd, 17:30

Olé! Több mint egy év után új és nagyobb helyszínen rebootol a DZSEM!

Ha az elmúlt időszakban hiányoltátok a bulikat Kaposváron, akkor bomba hírünk van számotokra: a környék legnépszerűbb partysorozata egy éves kihagyás után újra begyújtja a bulirakétákat!

Vidéken, és főként Kaposvár környékén kevés bulisorozatról mondható el, hogy indulása óta töretlen népszerűséggel és teltházzal üzemel, ezért külön öröm, hogy épp ez az est tér most vissza az éjszakába november 6-án. A Dzsem Back 2 Life egy új kezdetet is jelent, hiszen az azóta megszűnt Corner étteremből egy jóval nagyobb és tágasabb helyre költözik, ráadásul a Kaposvár éjszakai ütőerének számító Noszlopy sorra, azon belül is a Hang-Ár Music Pubba. Bár a Hangárt elsősorban az alternatív stílusokhoz kötik, a szervezők ugyanazt az őrült hangulatot és minőséget ígérik, mint amit megszokhattatok.

Fél év után is mindent vitt a DZSEM!

Fél év után is mindent vitt a DZSEM!

Szemmel láthatóan úgy hiányzott a Dzsem a kaposvári fiataloknak és nemfiataloknak, mint egy falat kenyér. Hihetetlen hangulat szelte át a péntek éjszakát a Cornerben, hoztunk néhány fotónyi hangulatjelentést:

 

A reboothoz mindent viszünk magunkkal, ami mi vagyunk, és még sokkal többet is! Nem lőjjük le a részleteket, de annyit ígérünk, hogy minden idők legforróbb és leglazább hangulatú lekvárjával készülünk! 

 

A srácok feldobtak 5 beugrót játékra, ha szeretnétek megnyerni, ITT játszhattok érte!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: