2021. 10. 18., hétfő, 11:21

Bemutatkozott Black Adam, egy rakás új szereplő a Flash filmből, készül a Shazam és az új Aquaman

A címbe bele sem fér, mi minden derült ki a DC nagyszabású, évente jelentkező bemutató show-jából, mi minden került terítékre a DC FanDome jóvoltából.

Az új Batman film előzetesét a minap már megmutattuk nektek, és ugyan valóban ez volt a FanDome legnagyobb dobása, de azért bőven volt még mitől tátani a szánkat. Gyorsan átvesszük a leglényegesebb dolgokat:

Itt van az új Batman előzetese, nem csalódtunk - VIDEÓ

Itt van az új Batman előzetese, nem csalódtunk - VIDEÓ

Már csak 2022 márciusáig kell várnunk.

Dwayne Johnson csak úgy nyilatkozik készülő szerepéről, hogy teljesen megváltoztatja majd a DC univerzumának hierarchiáját. Az első képkockákból ítélve ezt el is hisszük neki, Black Adam elég badass:

 

Ha a DC világából egy filmet kell kiemelni, ami a közeljövőben fejreállíthatja az egész eddigi képregény univerzumot akkor az a The Flash lesz. A már jól ismert Villám-paradoxon sztoriszálat feldolgozó alkotás során Barry visszautazik az időben, hogy megmentse anyját, ám ezzel felborítja az egész idősíkot, létrehozza a multiverzumot. Így térhet vissza Michael Keaton Batmanje és Ban Affleck kosztümje, következhet be Supergirl bemutatkozása és Barry egy másik idősíkbeli verziója.

 

Sorozatok terén is kaptunk újdonságokat, érkezik a Pacemaker, és a Doom Patrol 4. évada, bejelentették a Titans és a Flash folytatását is.

 

Készül az Aquaman és a Shazam második felvonása is, ám ezek még korai fázisban vannak, így csak némi betekintőt kaptunk hozzájuk. 

 

Nemcsak filmek és sorozatok készülnek a DC-nél, de két nagyon menő játékkal is érkeznek hamarosan. A Gotham Knights a Baglyok bíróságára fog koncentrálni Batman halálát követően, míg a Suicide Squad az Igazság Ligájával csap majd össze, akiket Brainiac kerített uralma alá.

 

Bőven van hát miből válogatni, ti mit vártok a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: