2021. 10. 13., szerda, 10:10

Téged is rohadtul idegesít az iOS 15 újítása? - Így kapcsolhatod ki!

Nem a Safari az egyetlen böngésző, ami kompatiblis az iOS-al, a legtöbben mégis a beépített keresőt használják. Az új, 15-ös iOS azonban megkeverte kicsit a felhasználókat, miután a címsor alulra került, ami állításuk szerint megkönnyíti az egykezes használatot. Ne húzzátok fel magatokat ha nektek mégsem áll kézre, pillanatok alatt visszaállítható a megszokott elrendezés. 

Egy átlag magyarnak egy hónapot kell dolgoznia egy új iPhone-ért

Egy átlag magyarnak egy hónapot kell dolgoznia egy új iPhone-ért

Az Apple kedd esti nagy bemutatója után az összes iPhone és iPad forintosított árcímkéje hivatalos lett, így a Picodi ezúttal is elkészítette szokásos elemzését arról, mennyi ideig kell dolgoznia valakinek, hogy megvásárolhassa vágyott telefonját.

Dönthetünk úgy, hogy egyetlen (az adott pillanatban nézett) weblapnál rakjuk csak felülre a címsort: ehhez nyissuk meg a kívánt oldalt, majd az url-t mutató mezőben, az „aA” ikonra nyomva válasszuk ki a Felső címsor megjelenítése opciót. Ha azt szeretnénk, hogy a sáv mindig felül legyen, navigáljunk az iPhone-on a Beállításokhoz, majd kicsit lejjebb válasszuk ki a Safarihoz tartozó panelt. Ezen a részen többféle beállítást is láthatunk, de amire ebben a helyzetben szükségünk lesz, az a Lapok nevű menü: itt a Lapsor lehetőséget kell választani, ez biztosítja ugyanis, hogy a böngészőben nyitott összes lap címsora a megszokott helyen, felül legyen:

 

Ilyen volt, ilyen lett

Cserélitek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: