2021. 10. 05., kedd, 12:02

Ha október, akkor Glamour-napok - Mutatjuk a kedvenc kaposvári kuponjainkat

Tavaly ugyan csak egy kupon hétvégét tartottak meg a járványhelyzet most megengedi, hogy vásárolgassunk egy kicsit és milyen jobb alkalmat találhatunk, mint a Glamour-napok? A kuponokat már elektronikusan is megvásárolhatjuk, nem szükséges az újsággal megvenni, ezeket itt le is csekkolhatjátok, melyekből ráadásul most össze is gyűjtöttük a kedvenc kuponjainkat és megmutatjuk mik azok, amiket aztán tényleg érdemes kihasználni.

Cipő

A CCC-ben 30% kedvezménnyel szerezhetitek be a cipőket, érdemes most megvásárolni az őszi/téli lépőket.

 

Divat

A szokásos H&M kupon idén sem maradhatott ki, itt a jól megszokott 20% lesz érvényben, pulcsik, kabátok, cipők, táskák – mikor, ha nem most? Viszont, ha valaki egy kényelmes fehérneműre vadászik, azok a Slogginál megtalálhatják a számukra megfelelőt, hiszen a márka kifejezetten a kényelmes darabokra feküdt rá. Sloggi termékeket Harisnya-Zokni szaküzletben (Fő utca 27.) találhattok.

 

 

Élelmiszer

Az Alpro termékeit 25% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Rossmann üzleteiben.

 

 

Háztartási és vegyiáru

Idén is rengeteg kupont találtunk a kategóriában, a mi kedvencünk viszont a Herbow kupon. A Herbow olyan mosószereket gyárt, amelyek mosódió felhasználásával készültek, így nem terheljük vegyszerekkel mosás során a környezetet. Ha valakinek fontos az illatos ruha, az a márka mosóparfümjeiből is válogathat, a termékeket most az Ecofamily-ben 25%, a Rossmannban 33% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

 

 

Szépség

Rengeteg parfümöt, sminket és tisztálkodószert vásárolhattok, a mi kedvenceink a kategóriában a Rossmann Tangle Teezer kuponja, ezzel 25% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a híres fésűket, illetve a N.A.E. 30% kupon szintén a Rossmannban, ez a márka 97 százalékban természetes eredetű összetevőkből készíti a termékeit.

 

Ti mire csaptok le?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: