2021. 09. 30., csütörtök, 10:15

Súlyos baleset Somogyban, ketten meghaltak, három életért még küzdenek

Tragédiával kezdődött megyénkben a csütörtök, miután az előzetes információk szerint a 65-ös úton kicsivel 9 óra előtt egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szeptember 30-án 8 óra 45 perc körül, a 65-ös számú főút 69. kilométerszelvényében - Som település és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon - eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy tehergépjármű. A baleset során a személyautó sofőrje, valamint négy utasa közül ketten is olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, három ember állapota válságos. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök a környező települések irányába terelik. 

Azóta már újabb áldozatot szedett a baleset:

Szinte semmi nem maradt az autóból, újabb áldozatot szedett a reggeli baleset

Szinte semmi nem maradt az autóból, újabb áldozatot szedett a reggeli baleset

Reggel számoltunk be egy súlyos balesetről, mely során egy autó és egy teherautó ütközött Somogyban. A friss hírek szerint a baleset egy újabb áldozatot szedett, összesen az autó utasai közül már hárman vesztették életüket.

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: