2021. 09. 28., kedd, 11:17

Új állás mellé nyaralást nyerni? A Viapannál ilyen is van!

A Viapan Dologidő munkaerő-kölcsönző és -közvetítő az ország számos munkáltatójánál biztosít álláslehetőségeket. A kölcsönzött dolgozók esetében a teljes ügyintézést, például  belépési papírok kitöltését, jelenléti ívek vezetését, bérrel kapcsolatos papírmunkát mind-mind a viapanos kollégák végzik. A munkavállalók számára ez jelentős könnyebbség, mert a sokszor bürokratikus labirintustól kímélik meg őket úgy, hogy közben segítenek elhelyezkedni, új állást találni.

Céges buszokkal támogatja dolgozóit a Viapan

 

További segítség, hogy a kistelepüléseken, központoktól messze eső falvakban lakók számára a Viapan Dologidő céges buszjáratokat biztosít. Sok faluból egyáltalán nincs buszjárat, vagy éppen a menetrend, menetidő nem teszi lehetővé a bejárást. Ezt oldják meg a viapanos céges kisbuszok, amik a műszakok előtt elmennek mindenkiért, és műszak végén hazaviszik őket. 

Állás mellé akár üdülés is járhat

Ezek az alapvető szolgáltatások minden olyan esetben járnak a Viapan Dologidő dolgozóinak, amikor csak megoldható. De van más is, amivel a cég ösztönzi, elismeri a dolgozókat. Így történt például a nyáron, amikor nyereményjáték zajlott a munkalehetőségek iránt érdeklődők számára. Aki regisztrált a viapan.hu-n, az nem csak egy új állást találhatott (mert a toborzók munkát is ajánlottak azoknak az új regisztrálóknak, akik számára éppen volt nyitott lehetőség), hanem még esélyes is volt egy belföldi üdülésre.

 

 

A szerencse T. Mónikának kedvezett, aki az ország egyik legnagyobb energetikai szolgáltatójának pécsi telephelyén dolgozik 2020 februárja óta Change Manager Koordinátor Senior Consultantként. Külön öröm, hogy egy kedves, megbízható munkavállaló nyerte a jól megérdemelt pihenést. Mónika így mesélt a nyeremény híréről: 

A viapanos projektvezetőmtől tudtam meg, hogy nyereményjáték indult, és pusztán néhány kattintással versenybe szállhatok a nyaralásért. Meglepett, amikor felhívtak, hogy én nyertem, de persze, nagyon örültem

Mónika életében először örülhetett ilyen nyereménynek

Már át is vettem a nyereményt Keserű Dénes kirendeltségvezetőtől. A családommal Hévízre megyek pihenni, amit azért választottam, mert Hévíz és környéke alkalmas az év minden szakában arra hogy tartalmas, pihentető kikapcsolódást biztosítson. A család minden korosztálya jól érezheti magát. A szabadságunk alatt szeretünk kirándulni, jókat beszélgetni, pihenni, és csak gondtalanul örülni egymás társaságának. Még sosem nyertem. Köszönöm a lehetőséget!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: