A város egyik legkedveltebb vendéglátós családja rövid nyári pihenő után régi-új Noszlopy sori házikójában, újratervezve tárja ki előttetek kedden street food mennyországa ablakát. A "Burger & Beer"-t a "Lepény és Piteház" kombó váltja ettől a naptól, és mi kaptuk a lehetőséget, hogy elhúzzuk az orrotok előtt a hétmérföldes mézesmadzagot!
A covid-zárás utáni időszakban érzékelhetően visszaesett az éttermi vendéglátás volumene, a Kapos Street Food forgalmának jelentős része pedig a kiszállítás irányába tolódott, ők azonban mertek lépni, átpozícionálták magukat és ételválasztékukat a régi helyszínre, megtartva a Netpincér szolgáltatását. A kínálat újratervezésében felhasználták az összegyűlt tapasztalatokat, így az olajat teljesen száműzték, a házias ízek és magyaros alapanyagok viszont továbbra is dominálnak.
Sokan jártak hozzánk kifejezetten a burgereink miatt, de voltak akik az alakjuk miatt nem merték bevállalni a hatalmas bucit, mások meg sem birkóztak vele. Ezért is találtuk ki a burgeritot, de a nyár végére már a lepényeket is többen kérték mint a burgereket.
A kupolában egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendő lepények léptek a zászlóshajónak számító burgerek helyébe, a kedvenc összeállítások megtartásával és a választék bővítésével. Tíz kézzel nyújtott, kívül ropogós, belül lágy lepénytésztás összeállításból válogathattok a soron: sajtos-sonkás, csirkés, vega, Kapos, mexikói, kolbászos, csülkös, pulled pork, mics (mititei), glutén- és laktózmentes.
Mi a csülkös verziót próbáltuk, a harmadik harapás utáni első lélegzetvétel után a következő szövegbuborékok jelentek meg a fejünk felett: BANG!, OMG, PFF
Újdonság az étlapon a lepény-lángos, ami tulajdonképpen egy olaj-és kajakóma mentes lángos, kétféle választható variácóban: sajtos-tejfölös és Kapos.
A ház specialitása továbbra is a lélekben hamburger, testben tortilla burgerito, mely kézműves marhahúspogácsából a következő változatokban készül: fehér bálna, mexikói, olasz, csirkés, tonhalas, pulled pork, pokol tüze.
És most jöjjön az édeszájúaknak fenntartott szekció, a névadó linzerkosaras pitékkel, a hagyományos ízektől kezdve a sajttortás duókig: meggyes, mákos, túrós, szilvás, málnás-sajttortás, epres-sajttortás.
Mi már előre félünk hogy haladunk majd el a házikó előtt anélkül hogy elcsábulnánk, és még csak most jön a java...
Helyben sült, igazi dédi mama-féle rétesek árasztanak szirének énekéhez mérhető illatot a sütőből, túrós, káposztás, meggyes-mákos, szilvás, továbbá a cukorbetegekre is gondolva nyírfacukorral készülő almás töltelékkel.
A pontot az i-re a belga dupla csokis és áfonyás prémium muffinok dobják fel a már jól ismert KSF gofrikkal, hatféle kivitelben. A gofrikat már ismertük, vesztünkre mostantól a muffinok okozta lelkiismeret furdalással is meg kell tanulnunk együtt élni...
Nyitvatartás:
Kedd-Szerda-Csütörtök: 11:30 - 19:30
Péntek: 11:30- 23:00
Szombat: 17-23
Vasárnap-Hétfő: Zárva
Netpincér rendelés:
Hamarosan...
Kövessétek őket Facebook oldalukon, hogy első kézből értesüljetek a további újdonságokról!