Kedden a régi helyen nyílik újra a Kapos Street Food ablaka, ezekkel a finomságokkal várnak benneteket!

2021. 09. 27., Hétfő, 14:35

Kedden a régi helyen nyílik újra a Kapos Street Food ablaka, ezekkel a finomságokkal várnak benneteket!

A város egyik legkedveltebb vendéglátós családja rövid nyári pihenő után régi-új Noszlopy sori házikójában, újratervezve tárja ki előttetek kedden street food mennyországa ablakát. A "Burger & Beer"-t a "Lepény és Piteház" kombó váltja ettől a naptól, és mi kaptuk a lehetőséget, hogy elhúzzuk az orrotok előtt a hétmérföldes mézesmadzagot!   

A covid-zárás utáni időszakban érzékelhetően visszaesett az éttermi vendéglátás volumene, a Kapos Street Food forgalmának jelentős része pedig a kiszállítás irányába tolódott, ők azonban mertek lépni,  átpozícionálták magukat és ételválasztékukat a régi helyszínre, megtartva a Netpincér szolgáltatását. A kínálat újratervezésében felhasználták az összegyűlt tapasztalatokat, így az olajat teljesen száműzték, a házias ízek és magyaros alapanyagok viszont továbbra is dominálnak.

Sokan jártak hozzánk kifejezetten a burgereink miatt, de voltak akik az alakjuk miatt nem merték bevállalni a hatalmas bucit, mások meg sem birkóztak vele. Ezért is találtuk ki a burgeritot, de a nyár végére már a lepényeket is többen kérték mint a burgereket.

A kupolában egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendő lepények léptek a zászlóshajónak számító burgerek helyébe, a kedvenc összeállítások megtartásával és a választék bővítésével. Tíz kézzel nyújtott, kívül ropogós, belül lágy lepénytésztás összeállításból válogathattok a soron: sajtos-sonkás, csirkés, vega, Kapos, mexikói, kolbászos, csülkös, pulled pork, mics (mititei), glutén- és laktózmentes.

Mi a csülkös verziót próbáltuk, a harmadik harapás utáni első lélegzetvétel után a következő szövegbuborékok jelentek meg a fejünk felett: BANG!, OMG, PFF

Újdonság az étlapon a lepény-lángos, ami tulajdonképpen egy olaj-és kajakóma mentes lángos, kétféle választható variácóban: sajtos-tejfölös és Kapos. 

Mi már előre félünk hogy haladunk majd el a házikó előtt anélkül hogy elcsábulnánk, és még csak most jön a java...  

Helyben sült, igazi dédi mama-féle rétesek árasztanak szirének énekéhez mérhető illatot a sütőből, túrós, káposztás, meggyes-mákos, szilvás, továbbá a cukorbetegekre is gondolva nyírfacukorral készülő almás töltelékkel. 

Nyitvatartás:

Kedd-Szerda-Csütörtök: 11:30 - 19:30

Péntek: 11:30- 23:00

Szombat: 17-23

Vasárnap-Hétfő: Zárva

Netpincér rendelés:

Hamarosan...

Kövessétek őket Facebook oldalukon, hogy első kézből értesüljetek a további újdonságokról!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: