2021. 09. 16., csütörtök, 10:43

100 ezer forintot gyűjtöttek a kaposvári plazmaadók a Kutyatárnak

Az elmúlt időszakban gyűjtést indított a kaposvári Plazma Pont.

Mint az már korábban többször bebizonyosodott, az Áchim András utcai központ szívén viseli helyi közösségünk sorsát, rendszeresen jótékonykodnak, segítettek például a kadarkúti viharkárosultakon, de a mi karácsonyi Összefogásunkhoz is rendszeresen csatlakoznak. A hontalan állatok világnapja alkalmából pedig úgy döntöttek, az állatokon segítenek, mégpedig a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületen keresztül.

 

 

Az elmúlt időszakban a kaposvári centrumban lehetőségük volt a plazmaadóknak egy-egy tappancsos figurával jelképesen 100 forinttal támogatni az egyesületet, melynek akkora sikere volt, hogy egyes plazmaadók még akkor is beugrottak hozzájuk, amikor épp nem is tervezték a plazmaadást csak azért, hogy bedobhassanak 1-1 figurát. Nem csoda hát, ha viszonylag gyorsan összejött a 100 ezer forintos adomány, melyet szerdán át is adtak a Kutyatárnak.

 


 

Boncz Edit az egyesület elnöke nagyon örült a támogatásnak és hozzátette, jó helyre fog kerülni a plazmaadók által összegyűjtött összeg. Jelenleg a Kutyatár lakóinak ketrecekre, szállítható boxokra van leginkább szükségük, hiszen továbbra is telt ház van a telephelyen. Tervben van még a macskaházak lefedése polikarbonáttal is, ehhez is várják még a kaposváriak segítségét, és persze az örökbefogadókat is.

 

 

Emeljük kalapunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: