2021. 09. 15., szerda, 09:20

A barát nem tolerálta, hogy barátnője felhívta magához az exét - Orr- és állcsonttörés lett a beszélgetés vége

Egy 27 éves férfi féltékenységében úgy megverte élettársa volt barátját, hogy annak orra és álla is eltört.

A férfi élettársa és a sértett korábban együtt jártak, azonban 2021 áprilisi szakításuk után továbbra is tartották egymással a kapcsolatot. Az új barátnak ez nem tetszett, és úgy vélte, hogy barátnője nem tudja lezárni az élettársához fűződő korábbi viszonyát, ezért telefonon felhívta a volt barát figyelmét arra, hogy a jövőben ne keresse a barátnőjét.

Ilyen előzmények után a vádlott egy bevásárlás miatt elhagyta az otthonát, ahol ezidő alatt megjelent a volt barát, akit a volt barátnője beinvitált a házba és beszélgetni kezdtek. A vádlott azonban észrevette a sértett gépkocsiját, és felindult állapotban hazasietett, ahol a sértettre támadt, akit többször ököllel a fején megütött, majd a földre került férfit felültette egy fotelba, ahol további öt alkalommal megütötte az arcát

Erre a fotelre ültette felA sértettnek a bántalmazás következtében súlyos – az orrcsont és az álcsont törésével járó – sérülései keletkeztek.

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására és pártfogó felügyelet alkalmazására tett indítványt azzal, hogy a szabadságvesztés végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: