2021. 09. 14., kedd, 09:31

Egészségesebbre vált a Burger King, 120 alapanyagot helyeznek tiltólistára

Ha az emberek egészségeset akarnak, megkaphatják.

Az amerikai Burger King vállalat marketingvezetője bejelentette, hogy 120 alapanyagot, ezen belül tartósítószereket, ízfokozókat, színezőanyagokat helyeznek tiltólistára. Ahogy az már az étlapból is látszott, a cég már régóta odafigyel, hogy egészségesebbé tegye termékeit. Nemrégiben még egy videót is közzétettek, amiben megmutatják, hogy a Whopper szendvicsük teljesen megpenészesedik, ezzel azt akarták megmutatni, hogy a mekis örökéletű szendvicsekhez képest az ő termékeik valódiak.

Tisztában vagyunk vele, hogy vendégeink igényei folyamatosan változnak, illetve olyan döntéseket akarnak hozni, amely jó érzéssel tölti el őket. Biztosak vagyunk benne, hogy az igazi ételek iránti elkötelezettségünk nemcsak a vendégeink vágyait fogja kielégíteni, hanem mércét is állít az iparág számára -mondta Ellie Doty, a cég marketingvezetője.

A „Keep It Real” névre keresztelt kampányban a cég pedig éppen megduplázza a valódi ételeket, ezt pedig olyan hírességek támogatásával teszik, mint Nelly, Anitta vagy Lil Hudy. Hírességekkel nem is olyan rég a meki is dolgozott, ahol a Travis Scott menü és a BTS menü is akkora sikernek örvendett, hogy azonnal elkapkodták a termékeket.

Az amerikai Burger King által betiltott alapanyagok bárki számára elérhetők.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: